Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 21η αγωνιστική: Παλικαρίσιο διπλό
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 21η αγωνιστική: Παλικαρίσιο διπλό

Σούπερ Λιγκ - 21η αγωνιστική: Ο ΠΑΣ Γιάννινα με ανατροπή κέρδισε τον Παναιτωλικό 2-1 στο Αγρίνιο και τον βύθισε στην εσωστρέφεια

Σούπερ Λιγκ21η αγωνιστική: Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε μεγάλο τρίποντο, 2-1 στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό, πετυχαίνοντας την πρώτη του ανατροπή φέτος στο πρωτάθλημα. Ετσι, βύθισε στην κρίση τους Αγρινιώτες που παρέμειναν σε εξαιρετικά δυσχερή θέση έχοντας 1-2 ματς παραπάνω από τις ομάδες που έπονται στη βαθμολογία. Οι δε Γιαννιώτες, σκαρφάλωσαν στους 21 βαθμούς και μάλλον έχουν ήδη …σώσει την παρτίδα.

Η ενίσχυση με παίκτες που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο έδωσαν πνοή στον Παναιτωλικό που πίεσε εξ αρχής και ζήτησε το γρήγορο γκολ. Είχε την πρώτη απειλητική φάση με τον Καρέλη στο 12’ και το 13’ αλλά αυτός που χρίστηκε σκόρερ ήταν ο Αριγίμπι. Ειδικότερα, στο 16’ από εξαιρετική συνεργασία των παικτών του Παναιτωλικού, η μπάλα πραγματικά “χάθηκε”. Και ο Αριγίμπι τελείωσε ιδανικά τη φάση από θέση φουνταριστού για το 1-0. Σκορ που ήταν και τελικό για το πρώτο μέρος, παρά το δοκάρι των γηπεδούχων στο 44’ με τον Ντίας!

Κερδισε ο ΠΑΣ

Σούπερ Λιγκ – 21η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε με άλλες προδιαγραφές και έχοντας αλλάξει πρόσωπα και σχήμα. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη μάχη του κέντρου και στο 54’ από προσπάθεια του Παμλίδη και έναάτσαλο μαρκάρισμα του Τσότσαλιτς κέρδισαν πέναλτι. Ο Κρίζμαν το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1 και το ματς μπήκε σε κατάσταση επικίνδυνης ισορροπίας. Ο ΠΑΣ για την ολική ανατροπήκαι το πέτυχε στο 85΄, όταν από το κόρνερ του Καρτάλη ο Κάργας με κεφαλιά κέρδισε άμυνα και Μελίσσα για το τελικό 1-2.

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: Αριγίμπι 16’ – Κριζμάν 54’, Κάργας 85’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευαγγέλου. ΒΟΗΘΟΙ: Καραγκιζόπουλος, Ζήρδας. VAR: Τζήλος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Δέλλας): Κνετ (Μελίσσας 46’), Περέϊρα, Κωνσταντόπουλος, Τσότσαλιτς, Τζανακάκης, Τσιγγάρας (Ντάλσιο 82’), Ταχάρ (Μάζουρεκ 68’), Ντίας, Μπαρμπόσα, Αριγίμπι (Βέργος 74’), Καρέλης (Ντουάρτε 74’).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Παντελάκης, Κάργας, Σάλιακας, Πίρσμαν, Ντομίνγκεζ, Κάστρο (Λιάσος 46’), Καρτάλης (Εραμούσμπε 82΄), Νάουμετς (Μπρένερ 37’), Παμλίδης (Μιλιντσεάνου 82’), Λεό (Κριζμάν 46’).

το γύρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα

Δείτε ακόμη: 

Θύρα 7 1981: Επί 40 χρόνια μνημονευθήκαν και αποθεώθηκαν, ποτέ δεν δικαιώθηκαν!
Ο Παναιτωλικός βλέπει την ευκαιρία και ο ΠΑΣ Γιάννινα… τον Παναθηναϊκό!
Τα μηνύματα Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για τους 21 αδικοχαμένους της Θύρας 7

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις