Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ 2 – 6η αγωνιστική: Αρένα στην Πάτρα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ 2 – 6η αγωνιστική: Αρένα στην Πάτρα

Σούπερ Λιγκ 2 - 6η αγωνιστική: Απίθανο διπλό στο 99’ ο Ιωνικός - Ντου οπαδών σε αγώνα με “άδειες” εξέδρες - Μεγάλες νίκες για Τρίκαλα και Απόλλωνα Λάρισας

Σούπερ Λιγκ 26η αγωνιστική: Τεράστιο διπλό πήρε ο Ιωνικός στην Πάτρα, 1-0 την Παναχαϊκή στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων! Ενα ματς που διεκδικεί από τώρα τον τίτλο του θρίλερ και του αγώνα της σεζόν, αλλά και αποτελεί την εικόνα του γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο προκαλεί θλίψη! Στο 80’ και ενώ υπήρχαν αψιμαχίες μεταξύ ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, στον αγωνιστικό χώρο έκαναν ντου δύο οπαδοί των γηπεδούχων. Και αυτό συνέβη σε παιχνίδι το οποίο διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω πανδημίας.

Αντιλαμβάνεται κανείς το για πόσο της πλάκας είναι τα πάντα, όταν σε παιχνίδια με άδειες εξέδρες, αυτές όχι μόνο έχουν κόσμο αλλά μάλιστα ανεγκέφαλοι οι οποίοι μπουκάρουν στο γήπεδο! Στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού σε ένα τρομερό ματς, ο Ομάρ πέτυχε στο 99’ ένα χρυσό γκολ που χάρισε τεράστια νίκη στον Ιωνικό. Ο ποδοσφαιριστής όμως ολοκλήρωσε το παιχνίδι ενώ θα έπρεπε ξεκάθαρα να έχει αποβληθεί με δύο κίτρινες.

Σούπερ Λιγκ 2 – 6η αγωνιστική: Στα Χανιά

Στα Χανιά σε ένα ακόμα σπουδαίο ματς της αγωνιστικής τα Τρίκαλα έκαναν απίθανη ανατροπή και επιβλήθηκαν 2-1 της γηπεδούχου ομάδας, αν και έχαναν 2-1 ως το 82ο λεπτό. Τα Χανιά είχαν πάρει κεφάλι στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Διαμαντόπουλου στο 41’. Όλα όμως ανατράπηκαν όταν στο 82’ ο ΑΟΤ ισοφάρισε με τέρμα του Σουλιώτη, για να χαρίσει τη νίκη ο Αλμπάνης το 84’ με ιδανικό πλασέ σε αντεπίθεση.

μεγαλο διπλο ο λεβαδειακος

Σούπερ Λιγκ 2 – 6η αγωνιστική: Τριάρα υπό το βλέμμα Φραντζέσκου

Η έλευση Φραντζέσκου έφερε και την πρώτη νίκη της χρονιάς στον Απόλλωνα Λάρισας. Η ομάδα της πρώτης πόλης της Θεσσαλίας επιβλήθηκε άνετα 3-0 του Καραϊσκάκη Άρτας. Το σκορ άνοιξε ο Στέφανος Αθανασιάδης στο 41’ και με την επανέναρξη στο 46΄ ο Μπάμπης πέτυχε το 2-0 και καθάρισε το ματς. Το τελικό σκορ σφράγισε στο 78’ ο Μπαστιάνος.

πρωτη νικη ο Απολλων Λαρισας

Δείτε ακόμη: 

Πέρασε στο Eurobasket η εθνική γυναικών, 73-55 τη Βουλγαρία
Έβγαλε Παναθηναϊκό χαρακτήρα και κέρδισε, ο ΠΑΟ 3-2 τον Ατρόμητο
Τράβηξε το σχοινί η διοικηση της ΑΕΛ κι αυτό σπάει…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις