Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ 2 – 6η αγωνιστική: Πέταξαν οι “Μαυραετοί”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ 2 – 6η αγωνιστική: Πέταξαν οι “Μαυραετοί”

Σούπερ Λιγκ 2 - 6η αγωνιστική: Η Δόξα Δράμας απέδρασε 3-2 από την Ιεράπετρα - Σούπερ Εργοτέλης, 2-1 την Ξάνθη - Ισοπαλία 0-0 για Λιβαδειά και Διαγόρα

Σούπερ Λιγκ 26η αγωνιστική: Με εκπλήξεις ολοκληρώθηκε το πρώτο …πακέτο της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 2. Στα τρία Σαββατιάτικα παιχνίδια ξεχώρισε η μγάλη νίκη του Εργοτέλη επί της Ξάνθης στο Ηράκλειο. Η ομάδα της Κρήτης πήρε κεφάλι στο σκορ στο 19’ με σουτ του Κόνραντ και έβαλε βάσεις για τη νίκη. Ομως η Ξάνθη με τον Τάτο να σκοράρει στο… ριμπάουντ από άστοχη εκτέλεση πέναλτι (απόκρουση Κατσιμήτρου και δοκάρι), ισοφάρισε στο 50’. Και ενώ όλα έδειχναν πως το ματς πάει στην ισοπαλία, οι Μπουρσέλης με σουτ στο 88΄έγραψε το 2-1 και χάρισε μεγάλο τρίποντο στην ομάδα του!

Στο άλλο ματς της Κρήτης, η μεγάλη έκπληξη έγινε από την Δόξα Δράμας. Προηγήθηκε 0-2 και 1-3 της Ιεράπετρας και έφυγε νικήτρια από την… Κρητική περιπέτεια 2-3. Οι Δραμινοί πήραν κεφάλι στο σκορ 0-2 με τις μοναδικές δύο επισκέψεις τους στα καρέ του Παπαδόπουλου. Στο 3’ ο Μαυρίας με σουτ και στο 21’ ο Βάντερσον οι σκόρερ των “μαυραετών”, αλλά ο ΟΦΙ μείωσε στο 32 με σουτ του Λεμονή και μπήκε εκ νέου στο παιχνίδι. Με την επανέναρξη μία τραγική ολιγωρία της άμυνας των γηπεδούχων έφερε το 1-3 από σλάλομ και πλασέ του Αγγελόπουλου για τη Δόξα. Ο ΟΦΙ μείωσε με σουτ του Γκίνη στο 66’ και έχασε δύο απίθανες ευκαιρίες με τον Χατζηπιρπιρίδη και τον Ντάλα Κόστα.

είχε 1-2 ευκαιριες και η Δοξα

Σούπερ Λιγκ 2 – 6η αγωνιστική: Ολα μηδέν στη Λιβαδειά

Στο μεγάλο ματς της ημέρας, τέλος, στη Λιβαδειά, η τοπική ομάδα έμεινε στο 0-0 με αντίπαλο το Διαγόρα. Μάλιστα οι Ροδίτες ήταν οι πρώτοι που κράτησαν το Λεβαδειακό στο μηδέν ενεργητικό. Η γηπεδούχος ομάδα είχε μακράν την κατοχή και 2-3 μεγάλες ευκαιρίες. Αλλά σκόνταψε σε αστοχία επιθετικών και καλή άμυνα αντιπάλων. Το τελικό 0-0 ήταν εντέλει και η δικαιότερη έκβαση. Αποτέλεσμα που κρατάει αμφότερες τις ομάδες αήττητες και τη μάχη κορυφής σε πλήρη εξέλιξη!

σπουδαια νικη ο Εργοτελης

Δείτε ακόμη: 

Πέρασε με την ψυχή στο στόμα 5-3 τη Γρανάδα η Μπαρτσελόνα
Πρόκριση για 3/4 φαβορί στο κύπελλο Γερμανίας
Μόνη πρώτη η Σίτι, 2-0 στην Μπέρνλι, ηττα-στραπάτσο για τη Λίβερπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις