Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός: Ξεκίνησαν οι κινήσεις για το καλοκαίρι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός: Ξεκίνησαν οι κινήσεις για το καλοκαίρι

Ολυμπιακός - Μεταγραφές: Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να αναζητά ποδοσφαιρικά ταλέντα

Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε σημαντικά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο με την προσθήκη του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και του Κένι Λαλά. Οι ερυθρόλευκοι που σε μερικές βδομάδες αντιμετωπίζουν την Αϊντχόφεν στη φάση των ”32” του Europa League ήθελαν ενίσχυση πράγμα που έγινε. Μετρούν βέβαια και τις απώλειες του Σισέ, Ραφίνια, Μπρόυνο, Λοβέρα. Η μεταγραφική περίοδος μπορεί να έληξε ωστόσο ο Ολυμπιακός συνεχίζει να αναζητά ποδοσφαιρικά ταλέντα.

Ο Νιέγκος Πέτροβιτς φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, ο οποίος φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του παίκτη. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Maxbetsport”, ο Ολυμπιακός προσφέρει 1,5 εκατομμύρια ευρώ, για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος αξιώνει από την πλευρά του τρία εκατομμύρια ευρώ, για να παραχωρήσει τον παίκτη.

Παράλληλα, οι Σέρβοι θέλουν να διατηρήσουν και το 15% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, καθώς θεωρούν πως στο μέλλον θα εκτοξευτεί η τιμή του. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις επαφές για να κλείσει τον Μάτκο Μίλιεβιτς για το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να έρθουν σε συμφωνία μαζί του, προκειμένου να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η Αρχεντίνος Τζούνιορς αξίωσε αρκετά χρήματα για να αφήσει τον παίκτη να μετακομίσει από τώρα στον Πειραιά και για αυτό τον λόγο οι ιθύνοντες των νταμπλούχων Ελλάδος έχουν αποφασίσει να κινηθούν για την απόκτηση του παίκτη, μόνο αν μείνει ελεύθερος.

Φανέλα Ολυμπιακού
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις