Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πρώτη εντύπωση σε ραντεβού: Αυτά που παρατηρεί ένας άντρας
PLUS

Πρώτη εντύπωση σε ραντεβού: Αυτά που παρατηρεί ένας άντρας

Πρώτη εντύπωση σε ραντεβού: Σε κάθε πρώτο ραντεβού όλοι μας έχουμε άγχος να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα στον άλλον, δεν θα φανταζόμασταν ποτέ, όμως, τι παρατηρεί ένας άντρας στο πρώτο ραντεβού.

Η νόρμα του ο άντρας είναι πιο ωμός και η γυναίκα πιο σκεπτική έχει αρχίσει και καταρρίπτεται στις μέρες μας. Όσο περνάει ο χρόνος οι άνθρωποι αλλάζουν, το ίδιο και οι «συνήθειες».  Ενώ οι άντρες μεγαλώνουν και ωριμάζουν, αλλάζουν και οι προτιμήσεις τους. Επομένως, όταν θα έρθει η στιγμή να γνωρίσουν για πρώτη φορά μια γυναίκα, τα πράγματα που θα παρατηρήσουν και θα τους κάνουν εντύπωση είναι τελείως διαφορετικά από το αναμενόμενο. Την περνάνε απ’ το μικροσκόπιο εν ολίγοις και δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ποια είναι τα σημεία αυτά που παρατηρούν. Καταφέρνουν, δηλαδή, με τον καιρό να ανατρέπουν την άδικη προς αυτούς άποψη.

Στο πρώτο ραντεβού με κάποιον πολλές φορές νιώθουμε άγχος για την εντύπωση που θα σχηματίσει για εμάς και να συμπεριφερθούμε, όπως πρέπει. παρόλα αυτά, όσα καλά και να ντυθούμε, όσα κοσμήματα και να φορέσουμε, ένας άντρας θα παρατηρήσει τελείως διαφορετικά μέρη. Αυτό που θα του δώσει το πρώτο στοιχείο είναι το περπάτημά μας. Η πρώτη εικόνα όταν μπαίνουμε σε μαγαζί ή πάμε στο σημείο του ραντεβού είναι αυτή που μένει στην αρχή. Όσο πιο χαρισματικό και ευθυτενές είναι το περπάτημα, τόσο περισσότερο διαφαίνεται η θηλυκή πλευρά μιας γυναίκας. Σε αντίθεση με το καμπούριασμα ή το ασύστολο λίκνισμα, που είναι αστείο.

Περπάτημα γυναίκα

Πρώτη εντύπωση σε ραντεβού: Φωνή και μακιγιάζ

Σύμφωνα με αρκετές έρευνες περί του θέματος οι περισσότεροι άντρες δεν αντέχουν τις τσιριχτές φωνές. Προφανώς και δεν γίνεται να έχουμε μονίμως μια αισθησιακή, «ραδιοφωνική» φωνή, αλλά αυτές που μαγνητίζουν έχουν καλύτερες χαμηλές νότες. Ενδέχεται και μια βραχνιασμένη χροιά.  Το μακιγιάζ ανήκει κι αυτό στην πρώτη τριάδα, που παρατηρεί ένας άντρας. Θα πρέπει να αποφύγουμε υπερβολές και λάθη στο μακιγιάζ, γιατί θα κάνει «μπαμ» στον άλλον κατευθείαν. Για παράδειγμα, μια στραβή γραμμή eye-liner, περίγραμμα που ξεφεύγει από τα χείλη, glitter παντού (!) ή πορτοκαλί foundation μπορούν να αποτελέσουν αστείες συζητήσεις για μια αντροπαρέα. Δεν υπάρχει λόγος για έντονο μακιγιάζ ειδικά σε πρώτο ραντεβού.

Απαλό μακιγιάζ

Πρώτη εντύπωση σε ραντεβού: Μαλλιά, λαιμός και ώμοι

Στην πλειονότητά τους οι άντρες δεν είναι οπαδοί των παράξενων κουρεμάτων, όσο κι αν είναι μέσα στην μόδα. Ακριβώς επειδή δεν διαθέτουν μακριά αφράτα μαλλιά, τα ψάχνουν να τα βρουν σε μια γυναίκα. Θαυμάζουν  τα μακριά, πλούσια μαλλιά σε φυσικούς τόνους. Άμεση σχεδόν σχέση έχουν τα μαλλιά με τον λαιμό και τους ώμους. Είναι το πιο αισθησιακό σημείο της γυναίκας και οι άντρες δείχνουν μια ιδιαίτερη προτίμηση σ’ αυτό. Παίζουν σημαντικό ρόλο στην φιγούρα μας και η εικόνα τους είναι αυτή που τους ιντριγκάρει περισσότερο. Ένας ωραίος λαιμός με ωραίους ώμους και πάνω να πέφτουν τα μακριά, πλούσια μαλλιά.

Μακριά μαλλιά

Δείτε ακόμη:

Τα ζώδια σήμερα: Πώς θα είναι η Πέμπτη σου;
Απλές συμβουλές για να λάμπει το μπάνιο σας
Μήπως ο καφές μετά το αλκοόλ δεν είναι και η καλύτερη επιλογή;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις