Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Λεκές από μέικ απ: Πώς βγαίνει από τα ρούχα;
PLUS

Λεκές από μέικ απ: Πώς βγαίνει από τα ρούχα;

Λεκές από μέικ απ: Όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι όμορφος και στο ντύσιμο και στο μακιγιάζ τους, εδώ θα δούμε την λύση στο μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με αυτά τα δύο.

To make up, όσο καλός σύμμαχος της γυναίκας και να είναι, μπορεί να προκαλέσει μεγάλο χαμό. Συμβάλει κατά πολύ στην όμορφη εικόνα του προσώπου και στην κάλυψη ατελειών. Έχει κατακτήσει με το σπαθί του την απόλυτη εμπιστοσύνη του γυναικείου πληθυσμού. Παρόλα αυτά, έχει ένα μοναδικό μειονέκτημα, το οποίο είναι και πολύ βασικό. Αφήνει στάμπες και σημάδια στα ρούχα μας. Το ακόμα χειρότερο είναι, ότι δεν βγαίνει εύκολα κι έτσι παραμένει μια πορτοκαλί στάμπα στην αγαπημένη μας λευκή μπλούζα «ες αεί». Κι αυτό γιατί η επιμονή του είναι ιδιαίτερη εντυπωσιακή. Όσες φορές και να πλύνουμε ένα λερωμένο ρούχο, ο λεκές παραμένει εκεί.

Υπάρχει, όμως, η λύση να σώσουμε τα ρούχα μας και να μπορούμε να τα βάζουμε όποτε θέλουμε. Θα συνδυάσουμε την αγαπημένη μας λευκή μπλούζα με ένα ονειρικό μακιγιάζ. Δεν θα μας φανεί τόσο απίστευτο σαν γεγονός, αλλά ο σωτήρας μας είναι ακόμη μία “μαμαδίστικη πατέντα”. Τελικά σε όλες τις φάσεις της ζωής μας η μαμά πάντα έχει της λύσεις που αναζητούμε. Στην συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για μια πάρα πολύ απλή και καθόλου χρονοβόρα διαδικασία. Το μόνο που θα χρειαστούμε είναι ένα “καλό” απορρυπαντικό για τα πιάτα. Όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν από μόνα τους κατά την διάρκεια.

Προϊόντα μακιγιάζ

Λεκές από μέικ απ: Τρόπος καθαρισμού μέικ απ

Η διαδικασία, λοιπόν, έχει ως εξής. Παίρνουμε μία δόση υγρού σαπουνιού για τα πιάτα, ιδανική για να καλύψει τον λεκέ. Στην συνέχεια με το δάχτυλό μας αλείφουμε με το σαπούνι κυκλικά το λερωμένο σημείο του ρούχου, μέχρι το σαπούνι να αποκτήσει μια κρεμώδη υφή. Αν χρειαστεί, μπορούμε να προσθέσουμε λίγο νερό και λίγο επιπλέον σαπούνι, ώστε να πιάσει όλη την επιφάνεια του λεκέ και να βγει πιο γρήγορα. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι δεν πρέπει να τρίψουμε ή να ξύσουμε το ύφασμα, γιατί θα χαλάσει η υφή του. Τέλος, αυτό που μένει να κάνουμε είναι να τοποθετήσουμε το ρούχο στο πλυντήριο. Όταν βγει από την πλύση θα δούμε, ότι ο λεκές έχει εξαφανιστεί.

Δείτε ακόμη:

Έτσι θα αποβάλω το άγχος μου πριν τον ύπνο
Έξυπνες ιδέες για πρωινό που θα σας ξετρελάνουν
Εναλλακτικοί τρόποι για να χάσετε γρήγορα κιλά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις