Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Επίπεδη κοιλιά: Εύκολα και γρήγορα με 3 συμβουλές
PLUS

Επίπεδη κοιλιά: Εύκολα και γρήγορα με 3 συμβουλές

Επίπεδη κοιλιά: Υπάρχουν τρεις πολύ συγκεκριμένες συμβουλές, οι οποίες συνεισφέρουν στο να αποκτήσουμε επίπεδη κοιλιά και δεν είναι να κόψουμε το βραδινό μας γεύμα.

Συνήθως έχουμε την τάση να κατηγορούμε το βραδινό ότι μας στερεί την επίπεδη κοιλιά και προκαλεί κυτταρίτιδα. Παρόλα αυτά, η αντίληψη αυτή είναι λίγο λάθος, καθώς στον ύπνο μας καίμε τις θερμίδες που καταναλώνουμε πριν κοιμηθούμε. Εννοείται σε φυσιολογικά πλαίσια. Έχοντας εστιάσει –λανθασμένα- στο να μειώσουμε το βραδινό μας, δεν παρατηρήσαμε ακόμα χειρότερους εχθρούς για το σώμα μας. Αν θέλουμε οπωσδήποτε να χάσουμε κιλά, τότε θα πρέπει να ακολουθήσουμε κάποιες μικρές συμβουλές, που θα μας κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη. Θα δώσουν αυτό ακριβώς που θέλουμε, ό,τι χρειαζόμαστε για γρήγορο μεταβολισμό.

Πρώτον, θα πρέπει να αποφύγουμε το γιαούρτι για βραδινό. Αν και είναι ο κατάλληλος σύμμαχος για την καταπολέμηση της καούρας και των ενοχλήσεων στο στομάχι, έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα. Οι πρόσθετες γλυκαντικές ουσίες, που περιέχει, σε συνδυασμό με την λακτόζη προκαλούν έντονο φούσκωμα στο στομάχι. Όσο ελαφρύ και δροσερό και να είναι, η αλήθεια παραμένει αυτή. Δεύτερον, ας προτιμήσουμε τα κρύα ντους πριν τον ύπνο, κι αν όχι κρύα, έστω χλιαρά. Οι ιστοί λίπους θα ενεργοποιηθούν μέσα στο στομάχι και θα καίνε περισσότερο, ώστε να ανεβάσουν θερμοκρασία. Αυτή θα πρέπει να είναι η τελευταία προετοιμασία πριν τον ύπνο.

γιαούρτι

Επίπεδη κοιλιά: Όχι τσίχλες χωρίς ζάχαρη

Μπορεί το «χωρίς ζάχαρη» να μας παραπέμπει σε κάτι σχετικό με την δίαιτα, αλλά απέχει πολύ από την αλήθεια, όσον αφορά τις τσίχλες. Αυτή η κατηγορία είναι πλούσια στην αλκοόλη της ζάχαρης, την σορβιτόλη. Η σορβιτόλη είναι η κύρια αιτία, όταν αισθανόμαστε πρήξιμο στο στομάχι. Αν ακολουθήσουμε αυτές τις μικρές συμβουλές, τότε θα κάνουμε το πρώτο βήμα για μια επίπεδη κοιλιά. Πολύ σύντομα θα διαπιστώσει κι ο  καθένας μας ξεχωριστά, ότι τελικά το βραδινό σε φυσιολογικές μερίδες μόνο καλό μπορεί να μας κάνει. Μπορεί να χρειαστεί να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά τα αποτελέσματα θα φανούν και θα είναι θετικά.

Κοπέλα κάνει ντους

Δείτε ακόμη:

Αυτά τα ζώδια είναι επαγγελματίες στα ψέματα
Εύκολες λύσεις για να λειτουργεί σωστά το σίδερό σας
Σχέση και χωρισμός – Πώς τον αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις