Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και χωρισμός: Πώς τον αντιμετωπίζει το καθένα
PLUS

Ζώδια και χωρισμός: Πώς τον αντιμετωπίζει το καθένα

Ζώδια και χωρισμός: Πώς τον αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο;

Πολλές φορές συμβαίνει να τελειώνει μια σχέση και συ να μην έχεις προλάβει να την απολαύσεις. Σ’αυτή την περίπτωση, διάφορα ερεθίσματα, όπως ένα τραγούδι, μια φράση, σε γυρνούν στην αναπόληση και την νοσταλγία. Πώς όμως αντιμετωπίζει τον χωρισμό κάθε ζώδιο;

Κριός

Ο Κριός είναι παρορμητικός, δεν νοσταλγεί το παρελθόν. Κι αν νιώσει κάποια στιγμή τέτοιου είδους επιθυμία, επιστρατεύει όλα τα μέσα που διαθέτει για να επικοινωνήσει. Και αν το πρόσωπο δεν είναι διαθέσιμο, προχωράει παρακάτω χωρίς εμμονές. Είναι ανταγωνιστικός, θέλει να είναι ο καλύτερος και πρέπει πάντα να προσπαθεί να είναι ο εαυτός του. Είναι παθιασμένος και ζητά την επιβεβαίωση της αγάπης των άλλων. Προσελκύει δυναμικά και ξεχωριστά πρόσωπα. Δεν του αρέσουν οι μονότονες σχέσεις αλλά οι ταραχώδεις που κρατούν το ενδιαφέρον του αμείωτο.

Ζευγάρι αγκαλιά

Καρκίνος

Καρκίνος ίσον νοσταλγία. Νοσταλγεί τα πάντα: εποχές που δεν έζησε, τα παιδικά του χρόνια, την οικογένειά του, τις ρίζες του, τις παλαιότερες σχέσεις του. Βουλιάζει στον πόνο της ανάγκης για επιστροφή. Ο έρωτας τον σημαδεύει στην ψυχή και φοβάται συνέχεια μήπως χάσει αυτούς που αγαπά. Όμως ξέρει και να απομυθοποιεί καταστάσεις καθώς η πραγματικότητα τον προσγειώνει. Οι σχέσεις του δικαιώνουν την ύπαρξή του, όμως πρέπει να συνειδητοποιήσει πως ο καθένας έχει δικαίωμα επιλογής. Αναζητά ανθρώπους που να του δείχνουν την αγάπη και να τον κάνουν να αισθάνεται ασφαλής. Θέλει φροντίδα και τρυφερότητα για να νιώσει ευτυχισμένος.

Λέων

Το ερωτικό Λιοντάρι κρατά μέσα του κάθε σχέση σαν να είναι κομμάτι του εαυτού του. Δεν νοσταλγεί γιατί ξεκαθαρίζει και τακτοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τις σχέσεις του όταν τελειώνουν. Τυχόν λάθη του είναι μια πρόκληση για την εξέλιξή του και τις μελλοντικές του επιτυχίες. Είναι γενναιόδωρος και παθιασμένος. Είναι εγωιστής και δεν δείχνει εύκολα τις ευαισθησίες του. Αναζητά ξεχωριστά άτομα, να τον υποστηρίζουν, να τον αγαπούν, να μην τον κριτικάρουν και να μην τον προσβάλλουν. Δεν είναι αχάριστος, ανταποδίδει και με το παραπάνω.

Ζυγός

Ο Ζυγός δεν νοσταλγεί. Σημασία γι’αυτόν έχει πως αισθάνεται τώρα, περνάει καλά; Είναι συναισθηματικά ασφαλής; Δεν έχει νόημα το παρελθόν, δεν αλλάζει τη ζωή. Και αν ποτέ αναπολήσει και πάρει τηλέφωνο, θα το κάνει μήπως ακούσει κάτι διαφορετικό που θα τον ανεβάσει. Ενδιαφέρον γι’ αυτόν έχει τι μπορεί να του προσφέρει ο νυν σύντροφος. Θέλει να αγαπά και να αγαπιέται και είναι εκλεκτικός. Αγαπά το χιούμορ και τις ευχάριστες συζητήσεις. Στις σχέσεις αναζητά την ηρεμία, την αρμονία, μισεί τη ζήλια, τη γκρίνια, τα ψέματα, τις πιέσεις. Χαλάρωσε μαζί του και ζήσε την μαγεία των συναισθημάτων.

Ερωτευμένο ζευγάρι
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις