Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα – Μαρία Μιχαλοπούλου: Η αγρότισσα του GNTM μπαίνει στο ριάλιτι
LIFESTYLE

Φάρμα – Μαρία Μιχαλοπούλου: Η αγρότισσα του GNTM μπαίνει στο ριάλιτι

Φάρμα - Μαρία Μιχαλοπούλου: Το ριάλιτι θα ξεκινήσει τελικά τον Μάρτιο και όχι τον Φεβρουάριο, όπως ήταν το αρχικό σχέδιο.

Αντίστροφα πλέον μετρά ο χρόνος για την μεγάλη πρεμιέρα της Φάρμας. Το νέο τηλεοπτικό ριάλιτι του Αντ1 θα έρθει να ανταγωνιστεί τόσο το Survivor όσο και το MasterChef με τον σταθμό να ελπίζει πολλά πάνω του. Παρουσιαστής ο γνωστός Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος έχει δηλώσει ότι ανυπομονεί να ξεκινήσει. Ο ίδιος μάλιστα πριν μερικές μέρες επισκέφτηκε την περιοχή όπου θα γυρίζεται η Φάρμα για να ξεκινήσει πρόβες και να δει το χώρο των γυρισμάτων. Το ριάλιτι θα ξεκινήσει τελικά τον Μάρτιο και όχι τον Φεβρουάριο, όπως ήταν το αρχικό σχέδιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την εκπομπή ”Πρωινό” έγιναν γνωστά τα πρώτα ονόματα των παικτών που θα τους δούμε ως τηλεοπτικούς αγρότες. Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα, οι τρεις ηθοποιοί που θα φορέσουν γαλότσες θα είναι οι Στράτος Τζώρτζογλου, Θανάσης Βισκαδουράκης και Μιχάλης Ιατρόπουλος. Επίσης, στο ριάλιτι εγκλεισμού θα δούμε τον γνωστό παρουσιαστή Θανάση Πάτρα, την πρώην Survivor Ειρήνη Κολλιδά και η πρώην παίκτρια του GNTM και αγρότισσα, Μαρία Μιχαλοπούλου. Υπενθυμίζεται, ότι ανάμεσα στα άτομα που έχουν δεχτεί πρόταση να συμμετάσχουν είναι η Δέσποινα Μοιραράκη, η Μαρία Ιωαννίδου και ο Κώστας Γκρέκας.

Μαρία Μιχαλοπούλου: Το σοκ μετά το GNTM

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night show” ήταν η Μαρία Μιχαλοπούλου, η πρώην παίκτρια του δεύτερου κύκλου του GNTM, που κατάφερε να φτάσει μέχρι την τελική τετράδα. Το νεαρό μοντέλο που δήλωνε αγρότισσα στον διαγωνισμό, είχε μιλήσει για την εμπειρία της στο ριάλιτι του Star, για τη ζωή μέσα στο σπίτι, αλλά και για το πώς βίωσε την έξω πραγματικότητα όταν αποχώρησε.

“Οι συγχωριανοί μου, που οι περισσότεροι είναι και σόι μου, ήταν το μεγαλύτερο μου άγχος. Έλεγα μην με κουτσομπολέψουν, μην πουν κάτι στον πατέρα μου και τον στεναχωρήσουν. Όταν βγήκα και πήγα στο χωριό, τελικά μόνο κόκκινο χαλί δεν μου έστρωσαν. Σε κάποιους έκανε εντύπωση το ότι πήγα ξανά για δουλειά στα χωράφια μετά το GNTM”, ανέφερε η νεαρή κοπέλα, ενώ δήλωσε πως για τρεις βδομάδες είχε μείνει στο σπίτι μέχρι να συνέλθει.

“Όταν βγήκα από το GNTM ήταν τεράστιο το σοκ. Λόγω του εγκλεισμού. Δεν κυκλοφορούσα στον δρόμο μόνη μου. Δεν είναι τόσο απλή η ψυχολογία όσο φαντάζονται όλοι. Δεν είναι καθόλου απλή. Ήμουν 5,5 μήνες αποκομμένη από όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Συνέχεια προστατευμένη, όλοι φρόντιζαν τα πάντα για μένα και στην ουσία εγώ υπήρχα. Οπότε το να ξαναβγαίνω έξω μετά από τόσο καιρό ήταν σοκ. Ούτε στο σούπερ μάρκετ δεν πήγαινα μόνη μου. Μπέρδεψα τις πραγματικότητες. Νόμιζα ότι η πραγματικότητα του GNTM ήταν όλη μου η ζωή και όλη μου η ζωή ήταν μία φαντασία”, αποκάλυψε η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις