Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παραμένει ανοιχτό του Μίλιεβιτς για Ολυμπιακό
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παραμένει ανοιχτό του Μίλιεβιτς για Ολυμπιακό

Ολυμπιακός - Μίλιεβιτς: Σύμφωνα με την εφημερίδα «SportDay», οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν εγκαταλείψει πλήρως την υπόθεση του 19χρονου

Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε σημαντικά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο με την προσθήκη του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και του Κένι Λαλά. Οι ερυθρόλευκοι που σε μερικές βδομάδες αντιμετωπίζουν την Αϊντχόφεν στη φάση των ”32” του Europa League ήθελαν ενίσχυση πράγμα που έγινε. Μετρούν βέβαια και τις απώλειες του Σισέ, Ραφίνια, Μπρόυνο, Λοβέρα. Η μεταγραφική περίοδος μπορεί να έληξε ωστόσο ο Ολυμπιακός συνεχίζει να αναζητά ποδοσφαιρικά ταλέντα. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι σίγουροι ότι ο Μάτκο Μίλιεβιτς είναι ένας ποδοσφαιριστής για το οποίο αξίζει να γίνει επένδυση. Πριν λίγες ημέρες τα δημοσιεύματα μιλούσαν για σίγουρη μεταγραφή, αλλά στην πορεία το πράγμα στράβωσε. Ο Ολυμπιακός έβαλε την υπόθεση στην άκρη, αλλά όπως φάνηκε ήταν και μια κίνηση τακτικής. Οι πρωταθλητές όχι μόνο δεν έχουν εγκαταλείψει στην προσπάθεια, αλλά ετοιμάζουν και δυναμική επιστροφή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «SportDay», οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν εγκαταλείψει πλήρως την υπόθεση του 19χρονου εξτρέμ της Αρχεντόνος Τζούνιορς. Σε πρώτη φάση τα ποσά (2 εκατ. ευρώ) που ζητήθηκαν θεωρήθηκαν υπερβολικά από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Παράλληλα, ο Μίλιεβιτς που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι έχει και μια πρόταση με τα μισά χρήματα από ομάδα των ΗΠΑ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός αγωνίζεται σε μια θέση που ο Ολυμπιακός έχει αρκετές επιλογές. Όχι μόνο στο ρόστερ του, αλλά και με παίκτες που ανήκουν στον Ολυμπιακό και αγωνίζονται με τη μορφή δανεισμού σε άλλους συλλόγους. Ακόμα και αν αποκτηθεί τελικά δύσκολα θα τον δούμε άμεσα με τα «ερυθρόλευκα».

Εκτός ο Παπαδόπουλος

Η νίκη και η πρόκριση του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού συνοδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αποχώρησε με πρόβλημα στον προσαγωγό και οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ έκαναν λόγο για θλάση και απουσία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μάλιστα, οι φόβοι αυτοί επιβεβαιώθηκαν, την Πέμπτη (4/2) όταν ο διεθνής άσος υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Αυτές έδειξαν πως ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έχει υποστεί θλάση μακρού προσαγωγού δεξιού ισχύου, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Έλληνας στόπερ δεν θα είναι στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τον επόμενο μήνα και κατ’ επέκταση δεν θα δώσει το «παρών» και στις αναμετρήσεις με την Αϊντχόφεν.

Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μείνει με μόλις τρεις στόπερ διαθέσιμους για το εν λόγω διάστημα και συγκεκριμένα με τους Ρούμπεν Σεμέδο, Ουσεϊνού Μπα και Σωκράτη Παπασταθόπουλο, με τον τελευταίο να χρειάζεται χρόνο για να είναι σε καλή κατάσταση, όπως τόνισε και ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του. Μάλιστα, το πρόβλημα είναι μεγάλο για τον Πορτογάλο αναφορικά στις δύο «μάχες» με την ολλανδική ομάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις