Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Ατρόμητος: Τέλος ο Κάναντι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Ατρόμητος: Τέλος ο Κάναντι

Σούπερ Λιγκ - Ατρόμητος: Διαζύγιο με τον 51χρονο Καναδό προπονητή ανακοίνωσε ο Ατρόμητος και πλέον αναζητείται ο αντικαταστάτης του 

Σούπερ ΛιγκΑτρόμητος: Ο χθεσινός αποκλεισμός του Ατρόμητου στο κύπελλο από τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν πέρασε χωρίς …μετασεισμούς. Πρώτου μεγέθους μάλιστα, αφού σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος, παρελθόν αποτελεί από την τεχνική της ηγεσία ο Νταμίρ Κάναντι. Ο Καναδός συναντήθηκε σήμερα με την διοίκηση των Περιστεριωτών και αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία τους άμεσα. Ετσι, το δεύτερο πέρασμα του Κάναντι από τον Ατρόμητο ολοκληρώθηκε μεσούσης της σεζόν και ασφαλώς όχι με τον καλύτερο τρόπο. 

Οι κακές εμφανίσεις της ομάδας του Περιστερίου δημιούργησαν αρνητικό κλίμα το οποίο ο Καναδός προπονητής δεν κατάφερε να ανατρέψει. Ετσι, ο αποκλεισμός του. Ατρομήτου και από το κύπελλο έφερε το διαζύγιο. Το πρωί πραγματοποιήθηκε η κρίσιμη συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές και ακολούθως τερματίστηκε με άμεση ισχύ η -στα χαρτιά- διετούς διάρκειας συνεργασία.

χωρισαν ατρομητος και καναντι

Σούπερ Λιγκ – Ατρόμητος: Η ανακοίνωση και η επόμενη μέρα

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος αναφέρει: “Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον προπονητή, Νταμίρ Κάναντι. Με την ολοκλήρωση της συνεργασίας θα θέλαμε να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του”. Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στην ανεύρεση νέου τεχνικού. Ο οποίος δύσκολα θα προλάβει πάντως να είναι στη θέση του στο ματς του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι.

Ο ατρομητοσ ηταν κακος στη ρεβανς κυπελλου

Δείτε ακόμα: 

Πέρασε με την ψυχή στο στόμα 5-3 τη Γρανάδα η Μπαρτσελόνα
Πρόκριση για 3/4 φαβορί στο κύπελλο Γερμανίας
Μόνη πρώτη η Σίτι, 2-0 στην Μπέρνλι, ηττα-στραπάτσο για τη Λίβερπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις