Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Μάχες κορυφής
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Μάχες κορυφής

Αγγλία - Πρέμιερ Λιγκ: Η Λίβερπουλ θέλει να μειώσει στον πόντο από το ρετιρέ, η Σίτι να αποσπαστεί μόνη πρώτη και οι Λέστερ, Εβερτον να επιβεβαιώσουν τη δυναμική τους

ΑγγλίαΠρέμιερ Λιγκ: Συγκάτοικο απέκτησε από χθες στην πρώτη θέση της πρέμιερσιπ η Μάντσεστερ Σίτι και σήμερα έχει την ευκαιρία να αποσπαστεί πάλι μόνη πρώτη. Φιλοξενείται από την Μπέρνλι, αλλά δεν θα έχει διαθέσιμο τον Βέλγο σταρ Ντε Μπρούινε και πάγια τραυματίας ο Αγουέρο. Για τους γηπεδούχους προβλήματα και αμφίβολοι 2-3 βασικοί, αλλά βεβαία απουσία δεν προκύπτει.  Στο άλλο μεγάλο ματς που θα επηρεάσει την κατάταξη στην κορυφή, η Λίβερπουλ υποδέχεται την Μπράιτον. Οι κόκκινοι έχουν την ευκαιρία να μειώσουν μέχρι και στον πόντο από την κορυφή. Η Μπράιτον είναι σε φόρμα και ήδη έχει βγει εκτός επικίνδυνης ζώνης, ασφαλώς θα επιδιώξει να αποσπαστεί κι άλλο από την 18η Φούλαμ.

Η Λίβερπουλ δεν έχει νέα προβλήματα να αντιμετωπίσει, αλλά τα νέα για τον Ματί είναι άσχημα. Ο παικτης δεν θα ξαναπαίξει φέτος, ειναι σοβαρός ο τραυματισμός του. Πάγια εκτός οι Μανέ, Φαμπίνιο, Κεϊτά, Ζότα μεταξύ άλλων. Στην Μπράιτον δεν υπολογίζεται εκ νέου οι επιθετικοί Γουελμπέκ, Αλιρέζα και ο μπακ Λάμπτι.

ντερμπι χωρις γκολ ακι νικητη

Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Το υπόλοιπο προγραμμα

Στα άλλα ματς της ημέρας, η Εβερτον φιλοξενείται από τη Λιντς, ικανή για το χειρότερο, αλλά και το καλύτερο. Σε άλλο μεγάλο ματς με φόντο τη μαχη κορυφής, δε, η Λέστερ μετά την ήττα σοκ από την Λιντς ψάχνει επανάκαμψη. Και δοκιμάζεται στο Λονδίνο από τη Φούλαμ που παίζει πόντο-πόντο την παραμονή της! Η Αστον Βίλα, τέλος, θα υποδεχτεί τη φιλόδοξη Γουέστ Χαμ.

εύκολα πέραασε η Εβερτον στο κύπελλο

Δείτε ακόμη: 

Η λίστα των ελεύθερων αμυντικών μέσων για τον ΠΑΟΚ 
Τρομερό 9-0 της Γιουνάιτεντ με τη Σαουθάμπτον, έπιασε κορυφή
Μεγάλος Ρονάλντο, τεράστιο διπλό η Γιουβέντους

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις