Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Μαρινάκης: Και στιχουργός!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Μαρινάκης: Και στιχουργός!

Ολυμπιακός - Μαρινάκης: Η αποκάλυψη της τραγουδίστριας Νατάσας Θεοδωρίδου για το στιχουργό του νέου της τραγουδιού και η …ποδοσφαιρική κοινότητα!

ΟλυμπιακόςΜαρινάκης: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αφεντικό του Ολυμπιακού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι και εφοπλιστής προφανώς. Ο Βαγγέλης Μαρινλακης είναι επιχειρηματίας του Τύπου. Μάλιστα είναι ισχυρός άνδρας σε πολλά ΜΜΕ, ηλεκτρονικά και όχι μόνο ενώ έχει και δύο τηλεοπτικά κανάλια. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει να αποδείξει τίποτε όσον αφορά στην επιχειρηματική και επαγγελματική του ικανότητα. Ομως πλέον, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα κριθεί και ως… στιχουργός! Ναι, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι στιχουργός και μάλιστα έγραψε για τη Νατασα Θεοδωρίδου!

Τους στίχους για το νέο τραγούδι της δημοφιλούς λαϊκής τραγουδίστριας Νατάσας Θεοδωρίδου έχει γράψει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ειδικότερα, αυτούς για το νέο της τραγούδι, το οποίο και θα “ντύσει” τη νέα σειρά του Mega, “Εξαψη”. Την είδηση αποκάλυψε η ίδια η κ. Θεοδωρίδου σε τηλεοπτική εκπομπή, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο, ο οποίος και έμεινε -προφανώς- ενεός όταν το άκουσε.

Ολυμπιακός – Μαρινάκης: “Ο Βαγγέλης”

Αυτό που είχε γίνει γνωστό, για το τραγούδι που “ντύνει” τους τίτλους της “Εξαψης” ήταν ότι τη μουσική έγραψε ο Πέτρος Ιακωβίδης. Ετσι όταν ο δημοσιογράφος Αρης Καβατζίκης ρώτησε την Νατάσα Θεοδωρίδου για τους στίχους, η λαικοή αοιδός έριξε την βόμβα: “Και τους στίχους έγραψε ο Βαγγέλης”. Στην ερώτηση του απορημένου δημοσιογράφου: “Ο Βαγγέλης;” η κ. Θεοδωρίδου απάντησε με φυσικότητα: “Ο κύριος Βαγγέλης Μαρινάκης”. Και τα πληκτρολόγια… πήραν φωτιά!

ο πολυταλαντος βαγγελης μαρινακης

Δείτε ακόμη: 

Η Μπέτις 1-0 την Οσασούνα και η 4άδα στο Παγκόσμιο Συλλόγων
Η ανακοίνωση για Νιας και τα …τζάμπα ρέστα για Μεντόσα
Ο Μπρούνο στον Άρη, ο Ραφίνια διέψευσε για Φλαμένγκο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις