Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο – Ισπανία/Κόσμος: Νύχτα φαβορί
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο – Ισπανία/Κόσμος: Νύχτα φαβορί

Ποδόσφαιρο - Ισπανία/Κόσμος: Η νίκη της Μπέτις στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και η πρόκριση της Αλ Ντουχάιλ στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Συλλόγων!

ΠοδόσφαιροΙσπανία/Κόσμος: Οριακή, αλλά κρίσιμη νίκη πήρε η Μπέτις 1-0 την Οσασούνα, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της αγωνιστικής στην ισπανική Λα Λίγκα.  Τo παιχνίδι κρίθηκε ένα δεκάλεπτο πριν την συμπλήρωση των 90’. Ο Ιγκλέσιας στο 80’ σκόραρε το χρυσό γκολ για τους Ανδαλουσιάνους.

Η Μπέτις τώρα έφτασε σε απόσταση βολής από την 6άδα και αγκαλιά με ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η δε Οσασούνα, στον αντίποδα, κατρακυλάει βαθμολογικά. Και παρέμεινε 17η ισόβαθμη με την Αλαβές που είναι η πρώτη ομάδα εντός ζώνης υποβιβασμού.

σπουδαία νίκη η Μπέτις

Ποδόσφαιρο – Ισπανία/Κόσμος: Στον πρώτο γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων που ξεκίνησε στο Κατάρ, πέρασε η Αλ Ντουχάιλ, Η ομάδα από τη διοργανώτρια χώρα δεν χρειάστηκε καν να ιδρώσει, αφού πήρε το ματς άνευ αγώνα 3-0 επί της Οκλαντ Σίτι Νέας Ζηλανδίας που παραιτήθηκε και δεν πήγε στο Εμιράτο. Ετσι η Αλ Ντουχάιλ προκρίθηκε στην προημιτελική τετράδα, όπου περιμεναν Τίγκρες, Ουλσάν και Αλ Αχλί. Πλέον τα ζευγάρια είναι Τίγκρες-Ουλσάν και Αλ Ντουχάιλ-Αλ Αχλί (Πέμπτη). Οι νικητές των δύο ζευγαριών περνούν στα ημιτελικά, όπου περιμένουν η Παλμέιρας το νικητή του πρώτου ζευγαριού και η Μπάγερν του δεύτερου.

Δείτε ακόμη: 

H απάντηση του Ντούγκλας
Δεν έχει σταματημό, η Ατλέτικο στο +10 κέρδισε 4-2 στη Κάντιθ
Με Χασάν μπροστάρη ο Ολυμπιακός 3-1 τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις