Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Το πάρε δώσε
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Το πάρε δώσε

Παναθηναϊκός - μεταγραφές: Ηρθε ο Νιασέ, έφυγε ο Εμμανουηλίδης - Ολα ανοικτά για τον Μακέντα και για ακόμα μία μεταγραφή - Εξελίξεις στο γηπεδικό

Παναθηναϊκόςμεταγραφές: Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται πια ο Σικ Νιασέ. Ο 21χρονος Σενεγαλέζος μέσος φέρεται να έχει ήδη υπογράψει στο τριφύλλι, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τη Γαλλία, αν και ακόμα επίσημη ανακοίνωση δεν εκδόθηκε από τον ΠΑΟ. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού τα έχει βρει με τη Λιλ και για δανεισμό. Ο δε παίκτης αφού έστειλε υπογεγραμμένο συμβόλαιο, ήδη είναι καθ οδόν προς Αθήνα. Ο Νιασέ δεν είχε θέση βασικού στους πρωτοπόρους του Σαμπιονά, μόλις μία συμμετοχή έχει καταγράψειυ φέτος. Πρόκειται για παιδί των ακαδημιών της Λιλ, 21 ετών και έχει παίξει ένα ματς πρωταθλήματος κι ένα Ευρώπης (με τη Σέλτικ).

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός δεν έχει παρατήσει το θέμα του Αντρέ Ποκό. Η απόκτηση ενός αμυντικού μέσου είναι απαραίτητη, αφού ο Κουρμπέλης θα λείψει ακόμα 1-1,5 μήνα. Και δημοσιεύματα από την Τουρκία επιμένουν για επαναθέρμανση της υπόθεσης του Γκαμπονέζου διεθνούς χαφ. Μάλιστα τα δημοσιεύματα επιμένουν για επαφές του Ντρεοσί με τον εκλέκτορα της εθνικής Γκαμπόν για να “ψηθεί” ο παίκτης. Ο οποίος είναι χωρίς ομάδα από το Νοέμβριο, όταν έμεινε ελεύθερος από την Γκέζτεπε Τουρκίας.

δανεικος ο Νιασε

Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Ο φευγάτος Εμμανουηλίδης και η περίπτωση Μακέντα 

Στο μεταξύ, εκτός από όσους έρχονται υπάρχουν και αυτοί που φεύγουν. Οπως ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης που είναι ήδη στην Ολλανδία, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση του στην Φορτούνα Σιτάρντ. Ο παίκτης πάει δανεικός στη Φορτούνα ως το καλοκαίρι και υπάρχει οψιόν αγοράς του από τους Ολλανδούς.

Ο δε Φεντερίκο Μακέντα, είπε δύο “όχι” σε ισάριθμες προτάσεις που έφτασαν στον Παναθηναϊκό και δείχνει έτοιμος να παραμείνει ως το καλοκαίρι να παλέψει να επανακτήσει τη θέση του στην ενδεκάδα. Μολαταύτα, έως ότου κλεισει και τυπικά η μεταγραφική περίοδος όλα είναι ανοικτά.

μενει μεχρι να φυγει ο Μακεντα

Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Το γήπεδο

Οι διαφορές που χωρίζουν ΠΑΕ και ερασιτέχνη για το γήπεδο του Βοτανικού όταν ετοιμαστεί, φαίνεται πως γεφυρώνονται. Σύμφωνα με τον συνάδελφο Β. Παπαθεοδώρου, διευθυντή του πόρταλ SDNA, που μίλησε για το θέμα στο τηλεοπτικό σταθμό Open, το θέμα βαίνει προς λύση. Η πρόταση που κατέθεσε η ΠΑΕ για την ενοικίαση του γηπέδου είναι κατ αρχήν συζητήσιμη αν όχι αποδεκτή  του Βοτανικού φαίνεται πως είναι κοντά στα θέλω του Ερασιτέχνη, ο οποίος βεβαίως σε περίπτωση που υλοποίηση θα βάλει οικονομικές βάσεις… εκτόξευσης,  από τον Ερασιτέχνη, Επίκειται συνάντηση που μεταξύ των διοικούντων ΠΑΕ και Ερασιτέχνη, ακόμα και εντός της τρέχουσας εβδομάδας. Εκεί θα συζητηθούν όλοι οι όροι της συμφωνίας και ο Ερασιτέχνης θα συγκαλέσει έκτακτο ΔΣ για να εγκριθεί.

εξελιξεις στο γηπεδικο

Δείτε ακόμη: 

H απάντηση του Ντούγκλας
Δεν έχει σταματημό, η Ατλέτικο στο +10 κέρδισε 4-2 στη Κάντιθ
Με Χασάν μπροστάρη ο Ολυμπιακός 3-1 τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις