Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 20ή αγωνιστική: Τρομερός Χασάν
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 20ή αγωνιστική: Τρομερός Χασάν

Σούπερ Λιγκ - 20ή αγωνιστική: Ο Αιγύπτιος με δύο γκολ και μία ασίστ οδήγησε τον Ολυμπιακό σε άνετη νίκη 3-1 επί του Απόλλωνα εκτός έδρας

Σούπερ Λιγκ20ή αγωνιστική: Ο Χασάν έκανε το καθήκον του, πέτυχε δύο τέρματα άλλο ένα γκολ πέτυχε ο Εμβιλά και κάπως έτσι γράφτηκε το χρονικό μιας προαναγγελθείσας νίκης. Ο Ολυμπιακός πέρασε άνετα από την Ριζούπολη, 3-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης που πέτυχε το γκολ της τιμής. και συνεχίζει την επέλασή του προς ένα ακόμη πρωτάθλημα. Από την άλλη, η ομάδα της Ριζούπολης με αυτή την ήττα παρέμεινε στη 10η θέση, αλλά με ένα ασφαλές +7 από την 13η και +9 από την 14η θέση. 

Ο Ολυμπιακός είχε κάποιες καλές στιγμές με κεφαλιά του Χασάν στο 19’ και ένα σουτ του Φορτούνη στο 22’. Στο 26’ ένα καλό φάουλ του Φορτούνη και η μεγαλύτερη ευκαιρία έγινε γκολ στο 31’. Ο Χασάν εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ντομίνγκες που δεν έδιωξε την μπάλα και από κοντά σκόραρε το 0-1.Στο 37’ μάλιστα, ο Αιγύπτιος είχε τετ α τετ και μεγάλη ευκαιρία για το 0-2, αλλά δεν τα κατάφερε.  

δεν σκοραρε ο ΦΟρτουνης

Σούπερ Λιγκ – 20ή αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β΄μέρος οι δύο ομάδες ήταν νωθρές, λίγες οι καλές φάσεις που έγιναν.Ο Χασάν έγινε ασίστμαν στο 72’ και πάσαρε με το κεφάλι του στον Εμβιλά. Αυτός, με δεύτερη κεφαλιά έγραψε το 2-0 και κάπου εκεί το ερώτημα νίκης …απαντήθηκε οριστικά. 

Ο Απόλλων πέτυχε το γκολ της τιμής στην εκπνοή, με τον Ντάουντα να παίρνει την μπάλα από λάθος των ερυθρόλευκων. Και από κοντά πέτυχε το 1-2 στο 90′. Το σκορ έκλεισε από φάουλ του Βαλμπουενά και κεφαλιά του Χασάν στο 93΄ (1-3).

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: 

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος. ΒΟΗΘΟΙ: Κωσταράς, Δημητριάδης. VAR: Γκορτσίλας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Παράσχος): Βέρχλουστ, Βιτλής (Βάρκας 84′), Μπρούτσιτς, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης (Κιτοκό 77′), Σλίβκα, Τσαμπούρης, Κολ (Καραγκούνης 84′), Μπεντινέλι (Χουχούμης 77′), Μουνιέ (Ντάουντα 76’), Νίκος Ιωαννίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Σα, Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Σεμέδο, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης (Τιάγκο Σίλβα 81′), Καμαρά (Εμβιλά 58′), Βρουσάι (Βαλμπουενά 63’), Φορτούνης (Πέπε 63′), Μπρούμα (Μασούρας 81’), Χασάν.

δύο γκολ ο Χασαν

Δείτε ακόμη: 

Νέο ηχηρό χαστούκι στη Ρεάλ, 2-1 στη Μαδρίτη η Λεβάντε
Παναθηναϊκός: Ψηλά στη λίστα Ντρεοσί ο θηριώδης Σενεγαλέζος Γιουνούς Σανκαρέ
Τρένο τα φαβορί, Ρόμα και Αταλάντα-Λάτσιο στην… αρένα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις