Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 20ή αγωνιστική: Κλασικός Παναθηναϊκός
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 20ή αγωνιστική: Κλασικός Παναθηναϊκός

Σούπερ Λιγκ - 20ή αγωνιστική: Έχυσε την καρδάρα με το γάλα που μάζευε πέντε αγωνιστικές, ισοπαλία 0-0 με τη Λαμία μετά από κακή εμφάνιση

Σούπερ Λιγκ20ή αγωνιστική: Φοβήθηκε φαίνεται ο Παναθηναϊκός 2021, μην τυχόν και κάνει 6η σερί νίκη μετά από 6 χρόνια και …τον περάσουν για Παναθηναϊκό της κανονικότητας. Και άφησε βαθμούς στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία, 0-0. Με αυτή την ισοπαλία ο Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία να μειώσει στους δύο από τον δεύτερο Αρη. Και να περάσει έστω προσωρινά τρίτος, ισόβαθμος με την ΑΕΚ και μπροστά από τον ΠΑΟΚ (με ματς παραπάνω βέβαια). Η Λαμία έβγαλε μία δύσκολη έδρα και έμεινε αήττητη για 4ο ματς, στο -2 από τον 12ο Παναιτωλικό και με ματς λιγότερο.

Η αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο ήταν θλιβερή. Η Λαμία κλειστή άμυνα, το τριφύλλι κάκιστες επιλογές στην παραγωγή παιχνιδιού και φάσεις δεν έβγαιναν ούτε με το σταγονόμετρο. Η στατιστική καταγράφει δύο τελικές στην εστία για τους πράσινους, φάση όμως δεν θυμάται κανείς. Τζίφος!

Πρώτη φάση του αγώνα ο Ιωαννίδης

Σούπερ Λιγκ – 20ή αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στην επανάληψη ο Μπόλονι προφανώς είχε γκαζώσει τους παίκτες του που ψήθηκαν. Και μπήκαν πιο ορεξάτοι στο παιχνίδι. Στο 46’ ο Ιωαννίδης έχασε ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ανέπενυσε παραγωγικά και η Λαμία. Με τον Χατζηθεοδωρίδη να κοντράρει το επικίνδυνο σουτ του Βασιλακάκη. Και φτάσαμε στο 65’ όταν χάθηκε και η μεγαλύτερη ευκαιρία, όταν ο Επασί …κατέβασε ρολά στην εξαιρετική προσπάθεια του Καρλίτος. Ο Παναθηναϊκός κατάλαβε πως το ματς του γλιστράει και ρίσκαρε, αύξησε την πίεση και στο 71’ έγινε η φάση του αγώνα. Στη σέντρα του Χατζηγιοβάνη 76’ ο Επασί έκανε τρομερή διπλή απόκρουση σε πλασέ του Αϊτόρ αρχικά και στο… ριμπάουντ σε του Μακέντα! Αυτή ήταν και η τελευταία σοβαρή ευκαιρία του ματς, με τη Λαμία να κρατάει εύκολα το μηδέν ως το τέλος.

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: –

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τζήλος. ΒΟΗΘΟΙ: Πάτρας, Παπαδόπουλος. VAR: Κουμπαράκης.

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Μολό, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Αλεξανδρόπουλος  (Αγιούμπ 82’), Μαουρίσιο, Αϊτόρ (Εμαννουηλίδης 82’), Βιγιαφάνιες (Χατζηγιοβάνης 58’), Καμπετσής (Μακέντα 67’), Ιωαννίδης (Καρλίτος 58’).

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί,  Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Βλάχος, Σαραμαντάς, Μπιάρνασον, Τζανδάρης, Βασιλακάκης (Τιρόνε 60’, Γκούγκα 68’ λ.τρ.), Ντέλετιτς (Προβυδάκης 61’), Ρόμανιτς, Αραμπούλι (Καραμάνος 7’ λ.τρ.).

κακο ματς στα πρώτα 45

Δείτε ακόμη: 

Ανατροπή στην Τρίπολη, ο Αστέρας 2-1 τον Αρη
Κέρδισε Μπεν Χατίρα, όχι τον Βόλο, 0-0 στο Αλκαζάρ η ΑΕΛ
Στο Λονδίνο για διπλό “επαφής” με τη Σίτι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις