Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γερμανία – Μπουντεσλίγκα: Νίκες των φαβορί
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γερμανία – Μπουντεσλίγκα: Νίκες των φαβορί

Γερμανία - Μπουντεσλίγκα: Ανετα η Μπάγερν 4-1 τη Χόφενχαϊμ, δίκαια αλλά οριακά 1-0 η Λειψία τη Λεβερκούζεν - Νίκες και για Ντόρτμουντ, Αϊντραχτ

ΓερμανίαΜπουντεσλίγκα: Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε το σαββατιάτικο πρόγραμμα της Μπουντεσλίγκα και με την Μπάγερν να συνεχίζει με νίκη. Οι Βαυαροί επιβλήθηκαν άνετα 4-1 της Χόφενχαϊμ και διατηρήθηκαν εύκολα στο +7 στην πρώτη θέση. Μετά το ημίωρο πάτησε γκάζι η ομάδα του Φλικ και προηγήθηκε 2-0 με Μπόατενγκ και Μίλερ, αλλά η Χόφενχαϊμ έμεινε στο παιχνίδι με τέρμα του Κράμαριτς στην εκπνοή του ημιχρόνου. Στην επανάληψη με Λεβαντόφσκι (57’) και Γκνάμπρι (63’) η Μπάγερν το καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, η Λειψία έκανε νίκη 1-0 με τη Λεβερκούζεν με σκόρερ τον Νκουνκού. Ετσι, συνεχίζει να καταδιώκει από τη δεύτερη θέση τους οιονεί πρωταθλητές. Αντίθετα, η Γκλάντμπαχ σκόνταψε και άφησε βαθμούς στο Βερολίνο. Αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Ουνιόν που είχε προηγηθεί με τον Κνος, όμως για την Μπορουσια απάντησε ο Πλέα στο 59’. Ετσο έδωσαν δικαίωμα στους άλλους διεκδικητές των ευρωπαϊκών εισιτηρίων να μειώσουν ή και να προσπεράσουν στην κούρσα 4άδας και 6άδας! 

κερδισμένη η Αίντραχτ με το 3-1 επί της Χέρτα

Γερμανία – Μπουντεσλίγκα: Κερδισμένες Ντόρτμουντ, Αϊντραχτ

Κερδισμένες, η Ντόρτμουντ και η Αϊντραχτ. Η πρώτη, έκανε άνετη νίκη 3-1 με την Αουγκσμπουργκ αν και είχε βρεθεί να χάνει στο 10’ (Χαν). Ισοφάρισε πριν το ημίχρονο (Ντιλέινι 26’) και με τον Σάντσο στο 63’ το γύρισε, για να σφραγίσει το τρίποντο στο 75 με αυτογκόλ του Ουντουοκάι.
Η Αϊντραχτ ήρθε σε δυσκολότερη θεση, αφού βρέθηκε να χάνει στο 66’ (Πιάτεκ) από τη Χέρτα εντός έδρας. Ομως το γύρισε με ξέσπασμα στο τελευταίο 20λεπτο. Ισοφάρισε με τον Αντρέ Σίλβα (67’) και οι Χίντερεγκερ (84’), Αντρέ Σίλβα (90’ πεν.) σφράγισαν τη νίκη.

Η Βέρντερ, τέλος, έχασε την ευκαιρία να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την ουραγό Σάλκε, μάλιστα ερχόμενη από πίσω στο σκορ. Οι “βασιλικοί μπλε” προηγήθηκαν με τον Μάσκαρελ (38’) αλλά η γηπεδουχος Βέρντερ έφερε το ματς στα ίσα στο 77’ με τον Μόχβαλντ.

ανετη στην κορυφη η Μπάγερν

Δείτε ακόμη: 

Ανατροπή στην Τρίπολη, ο Αστέρας 2-1 τον Αρη
Κέρδισε Μπεν Χατίρα, όχι τον Βόλο, 0-0 στο Αλκαζάρ η ΑΕΛ
Στο Λονδίνο για διπλό “επαφής” με τη Σίτι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις