Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σύλληψη για ναρκωτικά – Θεσσαλονίκη: Κρυμμένα στην ρεζέρβα αυτοκινήτου
ΕΛΛΑΔΑ

Σύλληψη για ναρκωτικά – Θεσσαλονίκη: Κρυμμένα στην ρεζέρβα αυτοκινήτου

Σύλληψη για ναρκωτικά - Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο 55χρονος οδηγός – μέλος κυκλώματος για κατοχή έξι κιλών και παραπάνω ηρωίνης, που είχε κρύψει στο εσωτερικό ελαστικού, που βρέθηκε σε σασί του αυτοκινήτου.

Οδηγούσε πάνω σε 6,5 κιλά «λευκού θανάτου», αλλά στη διαδρομή του έπεσε σε μπλόκο αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Βρήκαν τα ναρκωτικά συσκευασμένα και κρυμμένα μετά από λεπτομερή εξέταση όλων των μερών του αυτοκινήτου, στο εσωτερικό της…ρεζέρβας των ελαστικών, που ήταν τοποθετημένη στο σασί. Ο συλληφθείς 55χρονος θεωρείται από τους αστυνομικούς, που χειρίζονται τη σοβαρή υπόθεση, μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Πέτρος Καρσιώτης
Aπό τον Πέτρο Καρσιώτη

«Απογευματινές ώρες», ανακοίνωσε η Αστυνομία «σε περιοχή της Θεσσαλονίκης (στροφή Ωραιοκάστρου) εντοπίστηκε ο 55χρονος, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Ακολούθησε έρευνα στο εν λόγω όχημα, κατά την οποία κατασχέθηκαν 13 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 6 κιλών και 520 γραμμαρίων, τα οποία βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα εντός εφεδρικού ελαστικού αυτοκινήτου (ρεζέρβα), τοποθετημένου στο κάτω μέρος του οχήματος (σασί)». Και καταλήγει η Αστυνομία με ένα σημαντικό στοιχείο- κλειδί για τις έρευνες που θα ακολουθήσουν. «Βρέθηκε και κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του». Που σημαίνει ότι από την εξέτασή του θα μπορέσουν να εντοπίσουν και τους τροφοδότες, αλλά και τους επίδοξους παραλήπτες της ηρωίνης.

Βρέθηκαν ναρκωτικά σε ρεζέρβα αυτοκινήτου

Σύλληψη για ναρκωτικά – Θεσσαλονίκη: Και πρόστιμο για τον κορονοϊό

Τέλος, δεν παραλείπει η Αστυνομία να σημειώσει ότι σε βάρος του βεβαιώθηκε πρόστιμο, που αφορά την παραβίαση των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς της μεταδοτικής ασθένειας. Αλλά και σε άλλη περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθη ένας ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Ο προαναφερόμενος εντοπίστηκε και πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Δέκα πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 113,5 γραμμαρίων
  • Ποσότητες κάνναβης βάρους 3 κιλών και 158 γραμμαρίων
  • Χρηματικό ποσό 1.100 ευρώ
  • Μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • Επίσης κατασχέθηκαν 3 κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό 200 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις