Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πάρτι τίτλου στο Καραϊσκάκη, στα αποδυτήρια ο Μαρινάκης
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάρτι τίτλου στο Καραϊσκάκη, στα αποδυτήρια ο Μαρινάκης

Ολυμπιακός ΠΑΟΚ 3 - 0: Τρομερή ένταση υπήρξε μετά το τέλος του ντέρμπι στο Φάληρο, όπου ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 τον ΠΑΟΚ.

Ένα πάρτι τίτλου στήθηκε στα αποδυτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ύστερα από τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού με 3-0 επί του ΠΑΟΚ για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν πως περίμεναν πολύ τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκειμένου να δώσουν απαντήσεις στους Θεσσαλονικείς μετά το πρόσφατο 1-1 στην Τούμπα για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Μετά τους πανηγυρισμούς εντός του αγωνιστικού χώρου, οι Πειραιώτες πανηγύρισαν έντονα και στα αποδυτήρια του γηπέδου. Μάλιστα, στους πανηγυρισμούς συμμετείχε και ο Πέντρο Μαρτίνς, ο οποίος κατάφερε με το πλάνο του να κυριαρχήσει του Πάμπλο Γκαρσία.

Στα αποδυτήρια, μάλιστα, βρέθηκε και ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος συνεχάρη την ομάδα για το αποτέλεσμα και πανηγύρισε μαζί με τους παίκτες το σημαντικό αυτό αποτέλεσμα. Ο κ. Μαρινάκης είχε ένα ολιγόλεπτο τετ-α-τετ με το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, για τον οποίο εκφράστηκε με θερμά λόγια κατά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Έλληνα κεντρικού αμυντικού.

Ολυμπιακός ΠΑΟΚ 3 – 0: Σχόλιο… Μιλτιάδη Μαρινάκη

Με διάθεση να πικάρει τον ΠΑΟΚ για την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό… εμφανίστηκε στο instagram ο Μιλτιάδης Μαρινάκης. O γιος του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κάνει πλάκα στους αντιπάλους των ερυθρόλευκων, μετά το 3-0, που φέρνει τους ερυθρόλευκους ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος στην ιστορία τους.

Οι instagram stories του:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις