Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler σήμερα 27/1 αποχώρηση: Ποιος φεύγει από το reality
LIFESTYLE

Survivor spoiler σήμερα 27/1 αποχώρηση: Ποιος φεύγει από το reality

Survivor spoiler σήμερα 27/1 αποχώρηση: Αγώνισμα επάθλου στο επεισόδιο της Τετάρτης για το Survivor. Ποιος θα κερδίσει;

Survivor spoiler σήμερα 27/1 αποχώρηση: Μετά τα απίστευτα που είδαμε χθες στο Survivor, σήμερα 27/1 έχουμε αποχώρηση. Οι κόκκινοι θα χάσουν (φράση που θα παραμένει μάλλον σταθερή) κι άλλον παίκτη. Την ίδια ώρα η ομάδα δεν βρίσκεται στα καλύτερά της, ενώ οι μπλε φαίνεται πως είναι απόλυτα ενωμένοι. Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι χειρότεροι παίκτες αγωνιστικά, άρα το Survivor δεν χάνει κάτι που βοηθά σε νίκες.  Περικλής Κονδυλάτος, Ανθή Σαλαγκούδη και Ασημίνα Ιγγλέζου. Αυτοί είναι οι τρεις παίκτες υποψήφιοι προς αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Θετικό είναι το γεγονός πως όντως πρόκειται για τους πλέον αδύναμους αγωνιστικά της ομάδας που διάλεξε ο Γιώργος Κοψιδάς. Έχουμε και την αλλαγή στην ψηφοφορία, που ασφαλώς και αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο.

Οι τηλεθεατές θα ψηφίσουν για πρώτη φορά τον παίκτη που θέλει να αποχωρήσει. Με βάση όσα δείχνουν τα στατιστικά στο Survivor, Περικλής, Ανθή και Ασημίνα είναι οι χειρότεροι των κόκκινων. Η Ανθή δεν… απλά ΔΕΝ, η Ασημίνα έχει δύναμη και πείσμα αλλά είναι σε κακή φάση τελευταία, ενώ και ο Περικλής φέρνει ήττες, παρά το σωματότυπό του.

Survivor 27/1/2021

Survivor spoiler: Ο γιος πασίγνωστου μπασκετμπολίστα έφυγε για τον Άγιο Δομίνικο

Τρεις νέοι παίκτες που θα μπουν στο Survivor έφυγαν το ξημέρωμα από το “Ελευθέριος Βενιζέλος” με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο. Σύμφωνα με την εκπομπή “Ευτυχείτε” του Open TV, ανάμεσα στους τρεις νέους παίκτες είναι ο γιος του Νάσου Γαλακτερού, Παύλος. Οι τρεις παίκτες δεν προχώρησαν σε δηλώσεις μπροστά στις κάμερες τηρώντας τη ρήτρα της παραγωγής που τους το απαγορεύει.

Survivor spoiler σήμερα 27/1 έπαθλο: Ποιοι θα κερδίσουν την επικοινωνία;

Σήμερα το βράδυ λοιπόν εκτός από την αποχώρηση θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα της επικοινωνίας το οποίο συνοδεύεται πάντα και από φαγητό. Η κόκκινη ομάδα θέλει όσο τίποτα άλλο να πάρει τη νίκη κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Το τελευταίο διάστημα έχουν φτάσει δυο φορές στην πηγή αλλά δεν έχουν πιει νερό, αφού έχουν ηττηθεί στην παράταση. Οι παίκτες της μπλε ομάδας θα μπουν στον στίβο μάχης για να πάρουν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα στο φετινό Survivor. Στο τρέιλερ βλέπουμε ένα μεγάλο στίβο μάχης και έναν απαιτητικό στόχο. Η ομάδα που θα κερδίσει το έπαθλο θα πρέπει να τα δώσει όλα για όλα ρίχνοντας στον στίβο τα πιο βαριά χαρτιά της. Παράλληλα θα δούμε να συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στον Κώστα Παπαδόπουλο και τον Νίκο Μπάρτζη.

Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) η ομάδα που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να κερδίσει το σημερινό αγώνισμα επάθλου του Survivor 2021 είναι η κόκκινη. Αλλά θα επανέλθουμε, δεν είναι καθόλου σίγουρο.

Survivor spoiler σήμερα 27/1 αποχώρηση: Ποιος αποχωρεί λοιπόν στο σημερινό επεισόδιο του Survivor;

Η Ανθή Σαλαγκούδη γλιτώνει για μία ακόμα φορά. Η παραγωγή ξέρει καλά το κοινό που υπάρχει από πίσω της και δεν θα το χάσει τόσο απλά. Το ίδιο και ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο παίκτης λοιπόν που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο είναι η Ασημίνα Ιγλλέζου.

Survivor Spoiler 27/01/2021

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις