Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γρηγοράκος κορονοϊός: Εκτός ΜΕΘ ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γρηγοράκος κορονοϊός: Εκτός ΜΕΘ ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Γρηγοράκος κορονοϊός: Ο πρώην βουλευτής του ΚΙΝΑΛ είχε νοσήσει από κορωνοϊό και πλέον νοσηλεύεται σε απλή κλίνη του νοσοκομείου

Ευχάριστα είναι τα νέα για την υγεία του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδα Γρηγοράκου, ο οποίος βγήκε από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου “Σωτηρία” όπου και νοσηλευόταν για έναν ολόκληρο μήνα με κορονοϊό. Ο κ. Γρηγοράκος πλέον νοσηλεύεται σε απλή κλίνη του νοσοκομείου και δεν διατρέχει κίνδυνο για την υγεία του όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ της Λακωνίας. Ο καθηγητής Εντατικής Θεραπείας-Πνευμονολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών που διετέλεσε στο παρελθόν αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και αναπληρωτής υπουργός Υγείας, είχε διασωληνωθεί από τις 17 Δεκεμβρίου στο “Σωτηρία”.

Η εισαγωγή του κ. Γρηγοράκου στη ΜΕΘ είχε προκαλέσει ανησυχία στον πολιτικό κόσμο. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά είχε επικοινωνήσει με το νοσοκομείο “Σωτηρία”, ενώ για την κατάσταση της υγείας του κ. Γρηγοράκου ενημέρωσε την κ. Γεννηματά και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Μήνυμα και ευχές να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημα και να βγει νικητής στη μάχη του με τον κορονοϊό ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, είχε στείλει πριν από μερικές ημέρες και ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος στην ανάρτησή του στο facebook είχε γράψει:

“Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Σωτηρία Σωκράτης Μητσιάδης με ενημέρωσε ότι ο συνάδελφος και φίλος μας Λεωνίδας Γρηγοράκος δίνει τη μάχη με κουράγιο και δύναμη. Λεωνίδα, σ’ αγαπάμε και σε σκεφτόμαστε!”

Ανάρτηση Ανδρέα Λοβέρδου
Δείτε ακόμη
Θρίλερ με τον θάνατο Βαλυράκη – “Εγκλημα” καταγγέλλει η σύζυγός του Μίνα
Μετά τα Rafalle οι Belharra – Η Γαλλία φέρνει πρόταση, ο όρος της Ελλάδας
Διασπορά της μετάλλαξης κορονοϊού στη χώρα-Ενδείξεις για ύποπτα κρούσματα και στη Βόρεια Ελλάδα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις