Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 επεισόδιο 2: Ο Κρητικός που άκουσε μαρινάδα αντί για μαντινάδα
LIFESTYLE

MasterChef 5 επεισόδιο 2: Ο Κρητικός που άκουσε μαρινάδα αντί για μαντινάδα

MasterChef 5 επεισόδιο 2: Όπως όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες, και ο Κωνσταντίνος, ήθελε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Μετά τη δυναμική πρεμιέρα του Masterchef 5 το προηγούμενο Σάββατο (23/01), το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής του Star ξεκίνησε κανονικά την προβολή του το βράδυ της Δευτέρας (25/01) με το δεύτερο επεισόδιο, ενώ σημειώνεται ότι θα το παρακολουθούμε κάθε βδομάδα από Δευτέρα έως Τετάρτη στις 21:00. Οι τρεις κριτές, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης, υποδέχτηκαν μία ακόμη τετράδα στην κουζίνα του Masterchef 5 αφού μία από τις φετινές αλλαγές είναι ότι οι υποψήφιοι δοκιμάζονται ανά τέσσερις στις οντισιόν.

Ένας από τους παίκτες που έκλεψαν την παράσταση ήταν και ο Κωνσταντίνος. Ο παίκτης ένας καθαρόαιμος Κρητικός με πολύ μεράκι για τη μαγειρική βρέθηκε μπροστά στους κριτές. Όπως όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες, και ο Κωνσταντίνος ήθελε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του παιχνιδιού και μάλλον τα πήγε πολύ καλά αφού οι κριτές τού το έδωσαν με δύο “ναι” από Κουτσόπουλο και Ιωαννίδη.

Το πολύ γέλιο όμως έπεσε όταν ένας από τους κριτές τού ζήτησε να πει μία μαντινάδα. Μόνο που ο Κωνσταντίνος αντί για μαντινάδα άκουσε μαρινάδα και άρχισε να λέει μία μαρινάδα που του ήρθε εκείνη την ώρα στο μυαλό. Τότε φυσικά ξέσπασαν όλοι σε γέλια καθώς κατάλαβαν πως ο Κωνσταντίνος δεν είχε ακούσει σωστά. Όταν το κατάλαβε και εκείνος, φυσικά και ξέσπασε και εκείνος σε γέλια, όμως το χαμόγελό του διατηρήθηκε και αργότερα όταν οι κριτές τού ανακοίνωσαν πως περάνει στην επόμενη φάση.

MasterChef 5: Η κριτικιά που μπήκε κατευθείαν στο σπίτι

Μετά τον Τεό, τον “σωσία” του “θείου Λεωνίδα” που πέρασε στο bootcamp, αλλά και τον Κωνσταντίνο που επίσης πήρε δύο “ναι”, η Ηρώ από την Κρήτη έκλεισε εκπληκτικά την πρώτη τετράδα, αφού πέρασε απευθείας στο σπίτι του Masterchef 2021. Η Ηρώ έφτιαξε τσιπούρα πουρέ με άρωμα ταραμά και baby καρότα στους τρεις κριτές, ενώ τους κέρασε και τσικουδιά δικής της παραγωγής. Το πιάτο της ενθουσίασε τους σεφ παρά τις μικρές αστοχίες που είχε οι οποίοι της έδωσαν το “χρυσό εισιτήριο”.

MasterChef 5: Πέρασε στην επόμενη φάση ο επαγγελματίας Διονύσης

Ο Διονύσης με δυο «ναι» από τους Πάνο Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά και ένα «όχι» από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο πέρασε στη δεύτερη φάση των bootcamps. Ο Σωτήρης Κοντιζάς, αν και επιφυλακτικός, είπε το δεύτερο «ναι» που έδωσε στον Διονύση το εισιτήριο για να συνεχίσει στον διαγωνισμό και να διεκδικήσει μία θέση μέσα στο σπίτι του MasterChef 5. Ο ίδιος είναι επαγγελματίας, γι’ αυτό και οι προσδοκίες των κριτών θα είναι μεγαλύτερες στη συνέχεια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις