Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 spoiler – Κουτσόπουλος: Ο σωσίας του πήγε στο παιχνίδι, «σηκώνεις και τα φρύδια»;
LIFESTYLE

MasterChef 5 spoiler – Κουτσόπουλος: Ο σωσίας του πήγε στο παιχνίδι, «σηκώνεις και τα φρύδια»;

MasterChef 5 spoiler - Κουτσόπουλος: Πρεμιέρα έκανε το Σάββατο (23/1) το MasterChef και οι αλλαγές στον πέμπτο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής είναι πολλές.

Πρεμιέρα έκανε το Σάββατο (23/1) το MasterChef και οι αλλαγές στον πέμπτο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής είναι πολλές. Ένα όμως πράγμα μένει σταθερό ή μάλλον τρεις άνθρωποι για να είμαστε ακριβείς, και δεν είναι άλλοι από τους κριτές. Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης ήταν εκεί σταθεροί και στις θέσεις τους. Όμως πως θα φαινόταν αν τον έναν και μοναδικό Λεωνίδα Κουτσόπουλο τον βλέπαμε με σωσία; Και μάλιστα ο σωσίας να είναι παίκτης του MasterChef.

Κι όμως αυτό μπορεί και να γίνει αφού όπως προβλήθηκε στο τρέιλερ, την Δευτέρα εμφανίζεται ένας υποψήφιος παίκτης ο οποίος μοιάζει αρκετά στον αγαπημένο σεφ. Μάλιστα οι άλλοι δυο κριτές τον κάλεσαν πάνω και τους έβαλαν δίπλα-δίπλα ώστε να φανεί η ομοιότητα και γέλασαν.

MasterChef 5: Η Θεσσαλονικιά κομμώτρια που έγινε viral

Βέβαια στο MasteChef ούτε φέτος λείπουν οι παίκτες που δεν εντυπωσιάζουν με την μαγειρική της αλλά κυρίως λόγω του χαρακτήρα τους. Στο πρώτο επεισόδιο είδαμε μερικούς από αυτούς. Μεταξύ των πρώτων διαγωνιζόμενων ήταν κι η Άννα από την Θεσσαλονίκη, η οποία μπορεί να μην έπεισε με τις μαγειρικές της επιδόσεις, αλλά το κέφι της ήταν διάχυτο σε όλο το πλατό.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος γέλασε με τον τρόπο που έριχνε αλάτι λέγοντας αν το κάνει για να τους ξεματιάσει ενώ όταν παρουσίασε το πιάτο της στους κριτές (σουρβά), δεν μπορούσε να κρύψει την πολύ χαρούμενη διάθεσή της, λέγοντας ότι θέλει να κουρεύει, να μαγειρεύει και να χορεύει. Η Άννα δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, αφού το πιάτο της δεν είχε κάποια ιδιαίτερη τεχνική δυσκολία, και πλέον θα μείνει μόνο με το όνειρό της να κουρέψει τους τρεις κριτές. Μάλιστα, έκανε και ιδιαίτερα σχόλια για τα κουρέματά τους.

MasterChef 5: Ο πρώτος παίκτης που μπήκε κατευθείαν στο σπίτι

Στην δεύτερη τετράδα που διαγωνίστηκε για την πολυπόθητη ποδιά του MasterChef 5, νικητής υπήρξε ο Κωνσταντίνος που επέδειξε ένα υποδειγματικό πιάτο, συγκεντρώνοντας 3 πανηγυρικά “ναι”, κι ας έκανε λάθος το όνομά του ο κ. Κοντιζάς που τον αποκάλεσε καταλάθος… Αλέξανδρο. Έτσι, ο Κωνσταντίνος μπαίνει απευθείας στο σπίτι του MasterChef.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις