Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τάσεις – Μόδα 2021: Με τί παπούτσια να συνδυάσω τα baggy jeans;
PLUS

Τάσεις – Μόδα 2021: Με τί παπούτσια να συνδυάσω τα baggy jeans;

Τάσεις - Μόδα 2021: Τα baggy jeans και η μόδα του '00s επανήλθαν και δεν λένε να πάνε πουθενά, έτσι λοιπόν για ένα ολοκληρωμένο στιλ, θα πρέπει να επιλέξουμε και τα κατάλληλα παπούτσια.

Τα baggy jeans επέστρεψαν στον χώρο της μόδας το 2020 μέσα στο lockdown για να μείνουν απ’ ότι φαίνεται. Η κυρίαρχη ιδέα μέσα στο σπίτι ήταν εκτός από τις πιτζάμες μας, να φοράμε και πιο χαλαρά και άνετα ρούχα. Έτσι, λοιπόν, είχαμε την άνοδο των ρούχων με χαλαρές γραμμές. Επειδή, όμως, τα jeans φορέθηκαν λιγότερο πέρυσι, αλλά συνηθίσαμε και την άνεση, το πρόβλημα λύνουν τα φαρδιά αυτά jeans. Δεν θα στερηθούμε επομένως αυτό το κλασικό ρούχο από την γκαρνταρόμπα μας και φέτος. Πολλές γυναίκες έχουν αρχίσει ήδη να το συμπεριλαμβάνουν στην εμφάνισή τους, γιατί πρόκειται για ένα στιλάτο ρούχο. Εκτός αυτού, οι ανοιξιάτικες συλλογές έχουν αρχίσει να «διαιωνίζουν» τα baggy jeans, τα οποία θα αποτελέσουν σίγουρα τάση.

Ακολουθώντας, λοιπόν, την τελευταία λέξη της μόδας θα βρούμε τα κατάλληλα ρούχα να συνδυαστούν με τα παντελόνια αυτά. Σίγουρα θα αποτελέσουν μια πολύ στιλάτη εικόνα. Ωστόσο, δεν είναι μια τόσο απλή υπόθεση, γιατί μετά έρχεται η στιγμή να επιλέξουμε παπούτσια. Κι εκεί είναι που το εξής ερώτημα έρχεται και μένει στο κεφάλι μας για πολύ ώρα. «Τί παπούτσια ταιριάζουν να βάλω;». Αντί να ξοδέψουμε τον χρόνο μας να ψάχνουμε στα βάθη του ίντερνετ και του Instagram, η λύση είναι εδώ. Θα δούμε τα τρία βασικά είδη παπουτσιών που ταιριάζουν με τα baggy jeans και θα μας λύσουν τα χέρια. Αν, λοιπόν, θέλουμε να τεστάρουμε τα τζιν μας αυτά, τα παρακάτω παπούτσια είναι αυτό που ψάχναμε τόσο καιρό.

Τζιν με αθλητικά παπούτσια

Τάσεις – Μόδα 2021: Sneakers και loafers

Εφόσον, λοιπόν, η μόδα των 2000s έχει την τιμητική της, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα sneakers από την ντουλάπα μας. Μιλάμε συγκεκριμένα για τα λεγόμενα και ugly sneakers. Πρόκειται για τα υπέρογκα αθλητικά, τα οποία έχουν ανέβει ξανά στις τάσεις εδώ και κάποια χρόνια. Βέβαια, εμείς ο “πιο απλός” λαός μπορούμε να τα πούμε και αθλητικά για τρέξιμο. Αν στοχεύεις λοιπόν σε ένα ολοκληρωτικά ’00s look, τότε τα παπούτσια αυτά θα στο απογειώσουν. Αν πάμε για λίγο στα ‘90s θα δούμε την άνοδο των loafers. Τα παπούτσια αυτά έχουν μια πιο αυστηρή αισθητική και θυμίζουν τα επιβλητικά αντρικά αντίστοιχά τους. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό συνδυασμό με τα baggy jeans, καθώς δίνουν μια σοφιστικέ-ρετρό διάθεση στην εικόνα μας.

Φαρδιά παντελόνια

Τάσεις – Μόδα 2021: Αρβυλάκια ή chunky boots

Πρόκειται για μία φανταστική λύση στο θέμα του συνδυασμού. Όχι μόνο είναι μέσα στις τάσεις, αλλά ταιριάζουν σχεδόν με τα πάντα. Τα chunky boots, αρβυλάκια, είναι διαχρονικά και τα αγαπημένα υποδήματα πολλών ανθρώπων, αντρών και γυναικών. Θα αποδώσουν μια σύγχρονη αισθητική στο πιο ρετρό αυτό παντελόνι. Και η εικόνα θα αποπνέει ένα coolness, που θα οφείλεται στην προσθήκη των παπουτσιών αυτών. Πάντα θέλουμε να δείχνουμε πιο χαλαροί και από την στιγμή που μπορούμε να το πετύχουμε τόσο αβίαστα ακόμη καλύτερα. Κάνοντας, λοιπόν, αυτόν τον αναχρονισμό καταλήγουμε στο ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πολύ ιδιαίτερο look.Όπως επίσης να έχουμε την εικόνα που επιθυμούμε.

Αρβύλες και μποτάκια

Δείτε ακόμη:

Πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί η κλιμακτήριος και η εμμηνόπαυση;
Η Ιταλία μπλοκάρει την πρόσβαση στο TikTok μετά τον θάνατο 10χρονης από «ακραία πρόκληση»
Πώς φοριούνται τα καρό παντελόνια;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις