Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Υπογράφει στον ΠΑΟΚ ο Καγκάβα!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Υπογράφει στον ΠΑΟΚ ο Καγκάβα!

ΠΑΟΚ: Τα μεταγραφικά σενάρια στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν καθώς η ομάδα αναζητά παίκτες που θα την ενισχύσουν τόσο μεσοεπιθετικά όσο και αμυντικά.

Τα μεταγραφικά σενάρια στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν καθώς η ομάδα αναζητά παίκτες που θα την ενισχύσουν τόσο μεσοεπιθετικά όσο και αμυντικά. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει βρει τις τελευταίες αγωνιστικές τα πατήματά της. Μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το οποίο έληξε ισόπαλο 1-1, ματς που θα μπορούσε να πάρει ο ΠΑΟΚ, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έχει δείξει ένα βελτιωμένο πρόσωπο και μετρά 2/2 νίκες. Τη νίκη με 0-3 κόντρα στον ΟΦΗ και την εύκολη νίκη στο Κύπελλο με την Λάρισα με 5-0 με σόου του Χρήστου Τζόλη. Μετά και την φυγή του Γιαννούλη στον ΠΑΟΚ σηκώνουν μανίκια για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας καθώς το υπόλοιπο του πρωταθλήματος αναμένεται δύσκολο και ο ”δικέφαλος” θέλει να κυνηγήσει το πρωτάθλημα.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να κάνει το ”μπαμ” στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο και αν πράγματι ολοκληρωθεί η μεταγραφή η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξαναμπαίνει στην υπόθεση του τίτλου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, μια «ανάσα» από την απόκτηση του Σίνζι Καγκάβα είναι ο ΠΑΟΚ, με τους επιτελείς του Δικεφάλου να «ντύνουν» στα ασπρόμαυρα τον έμπειρο μεσοεπιθετικό!

Το καλοκαίρι βρέθηκε στα ραντάρ του δικεφάλου. Οι άνθρωποι της διοίκησης επιχείρησαν το μεγάλο… κόλπο, ωστόσο, μερικούς μήνες μετά του δίνουν σάρκα και οστά, ολοκληρώνοντας τη μεταγραφή Καγκάβα στον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ έψαχνε την ενίσχυση στον άξονα και στόχευσε στην περίπτωσή του δεδομένης της εμπειρίας και των παραστάσεων που κουβαλά από τα μεγάλα πρωταθλήματα. Συνεπώς, στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη έφτασε στην πολυπόθητη συμφωνία με τον 32χρονο μεσοεπιθετικό που αγωνίζεται και στη θέση «8» και στη θέση «10» και έχει μείνει ελεύθερος από τον Οκτώβριο του 2020 από την ισπανική Σαραγόσα. Πάμπλο Γκαρσία και Σίνζι Καγκάβα τα είπαν για αρκετή ώρα στα ισπανικά, γεγονός που σφράγισε και τη συμφωνία!

Καγκάβα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις