Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Κυνηγώντας την Μπάγερν
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Κυνηγώντας την Μπάγερν

Μπουντεσλίγκα - προαναγγελία: Η Λειψία εκτός έδρας μες την εκ των ουραγών Μάιντζ και η Λεβερκούζεν δοκιμάζεται κόντρα στη Βόλφσμπουργκ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Ούτε σκέψη για γκέλα δεν μπορεί να περνάει από το μυαλό των παικτών και των ανθρώπων της Λειψία. Η οποία φιλοξενείται στην έδρα της Μάιντζ που συγκατοικεί με τη Σάλκε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Και ήδη αγκαλιά με τον υποβιβασμό, ούσα στο -10 από την ασφάλεια της 15ης θέσης. Χωρίς τον κορυφαίο της στράικερ η γηπεδούχος, ο Ματετά (7 γκολ) έφυγε για την Αγγλία και την Κρίσταλ Πάλας. Ο φορ Πόουλσεν (4 γκολ) λέιπει και για την Λειψία.

Η Λεβερκούζεν, την ίδια ώρα, υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ και βλέπει μέχρι και τη δεύτερη θέση.  Το θετικό για την Μπάγερ είναι πως δεν έχει απρόοπτα. Μόνο ο μέσος Μπάουμγκαρντλινγκερ και ο μπακ Γουέντελ αμφίβολοι. Στους “λύκους”, η επιστροφή στις νίκες (2-0 στη Μάιντζ) ανέβασε το ηθικό και τις προσδοκίες. Χωρίς αξιοσημείωτα προβλήματα με τη Λεβερκούζεν.

χωρις προβληματα η Βολφσμπουργκ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Τα άλλα παιχνίδια

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας ξεχωρίζει η αναμέτρηση της ντεφορμέ Αουγκσμππουργκ που υποδέχεται τη φορμαρισμένη Ουνιόν. Η οποία πάντως προέρχεται αό ήττα, έστω οριακή, από τη δεύτερη της κατάταξης Λειψία! Η Φράιμπουργκ αντιμετωπίζει εντός έδραςε τη Στουτγκάρδη και στο Μπίλεφελντ η Αρμίνια φιλοξενεί την Αϊντραχτ που είναι σε φουλ φόρμα και προ των πυλών της 6άδας. Στο τελευταίο ματς της ημέρας, τέλος, η Χέρτα κοντράρεται με την Βέρντερ.

Εκτος εδρας η Βέρντερ

Δείτε ακόμη: 

Θετικός στον κορονοϊό ο Ζιντάν
Τα βρήκε με Μαρσέιγ, μένει ελεύθερος και έρχεται στον Άρη ο Μήτρογλου
Πιτίνο: Θα διευκολύνω την ηγεσία της ΕΟΚ σε κάθε της απόφαση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις