Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Χωρίς Ζιντάν
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Χωρίς Ζιντάν

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Λόγω κορονοϊού εκτός πάγκου ο Γάλλος, με Αλαβές εκτός η “βασίλισσα” - Στην έδρα της Ουέσκα δοκιμάζεται η Βιγιαρεάλ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Με την αναμέτρηση της ουραγού Ουέσκα που υποδέχεται την Βιγιαρεάλ ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής στην Ισπανία. Η γηπεδούχος έχει τέσσερις συνεχόμενες ήττες, δεν έχει χάσει όμως τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία και αυτές θα διεκδικήσει ακόμα και κόντρα στο κίτρινο υποβρύχιο. Μεγάλο της μειονέκτημα φυσικά το ότι διαθέτει την λιγότερο επικίνδυνη επίθεση της κατηγορίας με μόλις 14 γκολ ενεργητικό σε 19 αγώνες. Η Βιγιαρεάλ αν κερδίσει μπορεί να περάσει ακόμα και στη δεύτερη θέση, με αγώνα παραπάνω πάντως από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ.

Η Ρεάλ, η οποία φιλοξενείται στην χώρα των Βάσκων από την Αλαβές. Αμφότερες βρίσκονται σε πολύ κακό φεγγάρι, η Ρεάλ μάλιστα προερχόμενη από ήττα σοκ 2-1 και αποκλεισμό στο κύπελλο από την Αλκογιάνο γ΄ κατηγορίας. Από τον πάγκο τις βασίλισσας θα απουσιάζει απόψε ο Ζιντάν που κόλλησε κορονοϊό. Η Αλαβές ψάχνει ακόμα την πρώτη της νίκη μετά την έλευση Αμπελάρδο στον πάγκο της.

θελει να πανηγυρισει ξανα η ρεαλ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Η Σεβίλλη και οι άλλοι

Στα άλλα ματς της ημέρας ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Σεβίλλης με την Κάντιθ. Οι Σεβιγιάνοι πλασάρονται στην πεντάδα και σε απόσταση βολής από τις Βιγιαρεάλ και Μπαρτσελόνα που προπορεύονται. Κοντράρεται με μία κράτηση που παραμένει τέσσερα ματς αήττητη, σκοράρει όμως με το σταγονόμετρο (17 γκολ ενεργητικό). Το πρόγραμμα συμπληρώνουν Ρεάλ Σοσιεδάδ και Μπέτις σε παιχνίδι που διεξάγεται στην έδρα της πρώτης.

φαση απο αγωνα της Σοσιεδαδ

Δείτε ακόμη: 

Θετικός στον κορονοϊό ο Ζιντάν
Τα βρήκε με Μαρσέιγ, μένει ελεύθερος και έρχεται στον Άρη ο Μήτρογλου
Πιτίνο: Θα διευκολύνω την ηγεσία της ΕΟΚ σε κάθε της απόφαση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις