Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 18η αγωνιστική: Αυλαία με τρία ματς
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 18η αγωνιστική: Αυλαία με τρία ματς

Σούπερ Λιγκ - 18η αγωνιστική: Ο Αστέρας υποδέχεται την ΑΕΛ και ο Απόλλων τον Αρη - Με τον ΟΦΗ εντός έδρας κοντράρεται ο Παναθηναϊκός

Σούπερ Λιγκ – 18η αγωνιστική: Στην Τρίπολη φιλοξενείται η ΑΕΛ, στο παιχνίδι που ανοίγει τη αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, στις 15.00. O Αστέρας προέρχεται από δύο σερί νίκες που τον ανέβασαν στους 24 βαθμούς και πατάει γερά μέσα στην εξάδα. Στο κύπελλο πάντως έχασε 2-0 από τον Αρη μεσοβδόμαδα και για να περάσει στη ρεβάνς θέλει μια μεγάλη υπέρβαση. Στον αντίποδα η Α.Ε.Λ. προέρχεται από άσχημο σερί και κοντεύει τρεις μήνες χωρίς νίκη. Το τελευταίο της παιχνίδι και μοναδικό νικηφόρο άλλωστε φέτος, ήταν το 2-1 εκτός έδρας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Στον πάγκο των βυσσινί, όμως, ανέλαβε τα ηνία πλέον ο Τζανλούκα Φέστα. Ο Ιταλός που έχει περάσει ξανά από τον πάγκο της Λάρισας, μετέβη απευθείας στην Τρίπολη από την Αθήνα μολονότι δεν έχει προπόνηση ακόμη τη νέα του ομάδα, θα κάτσει κανονικά στον πάγκο απόψε.

Στις 17.15 ο Αρης θα δοκιμαστεί στη Ριζούπολη από τον Απόλλωνα. Οι κίτρινοι εβαλαν μία άνω τελεία στις δύο συνεχόμενες ήττες του πρωταθλήματος και κέρδισαν στο κύπελλο. Ανετο 2-0 με το Αστέρα Τρίπολης και έχει βρεθεί αγκαλιά με την πρόκριση. Στην αποστολή δεν συμπεριλαμβάνονται οι Μπεναλουάν και Ματίγια, ενώ απαγόρευση εισόδου έχει ο Καρυπίδης. Τιμωρήθηκε για όσα έγιναν με τον Παναθηναϊκό. Στο μεταξύ αγωνία υπάρχει για τη ευτυχή κατάληξη της προσπάθειας απόκτησης του Μήτρογλου. Μεταγραφή που αν πραγματοποιηθεί θα αποτελέσει μεγάλη βόμβα. Ο δε Απόλλων ξεκούρασε παίκτες στο κύπελλο αλλά στάθηκε καλά κόντρα στην ΑΕΚ. Το 2-0 που σημειώθηκε στο φινάλε ουσιαστικά σημαίνει αποκλεισμό όπως παραδέχτηκε ο Παράσχος. Επιστρέφουν οι βασικοί απόψε.

o asteras skorarei

Σούπερ Λιγκ – 18η αγωνιστική: Με Βιγιαφάνιες

Στις 19.30 ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον ΟΦΗ. Από διαφορετικό σημείο εκκίνησης αφού ΟΦΗ είναι μια του ύψους μία του βάθος και σίγουρα καλύτερος εκτός έδρας. Ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει κάτι που δεν συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, τρεις συνεχόμενες νίκες. Έχει βρεθεί στην Πέμπτη θέση και το – 5 από τον Άρη και κυνηγάμε αξιώσεις το πλασάρισμά του την τετράδα. Η ομάδα του Ηρακλείου παραμένει μακριά από τα πλέι οφ, αλλά και δεν απειλείται από τις ομάδες που καταλαμβάνουν τις τελευταίες θέσεις. Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει τον τραυματία Χατζηγιοβάννη, όμως επιστρέφει ο Βιγιαφάνιες. Στον ΟΦΗ υπάρχει έντονος προβληματισμούς για ίωση που ταλαιπώρησε την ομάδα. Εκτός αγώνα μένει σίγουρα ο Μεγιάδο.

panathinaikos celebrates goal against ael

Δείτε ακόμη: 

Θετικός στον κορονοϊό ο Ζιντάν
Τα βρήκε με Μαρσέιγ, μένει ελεύθερος και έρχεται στον Άρη ο Μήτρογλου
Πιτίνο: Θα διευκολύνω την ηγεσία της ΕΟΚ σε κάθε της απόφαση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις