Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Ζωντανεύει ο εφιάλτης
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Ζωντανεύει ο εφιάλτης

Serie A - προαναγγελία: Η Ρόμα κόντρα στη Σπέτσια λίγα 24ωρα μετά το στραπάτσο για το κύπελλο στο ίδιο γήπεδο - Κρίσιμο ματς και η Μίλαν με την Αταλάντα εντός

Serie A – προαναγγελία: Έχουν περάσει μόλις λίγα εικοσιτετράωρα πω όταν η Ρόμα δέχτηκε ηχηρό χαστούκι από την Σπέτσια και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου. Δεν έχει ξεχαστεί η ήττα 4-2 στο ίδιο γήπεδο πριν από λίγες μέρες γιατί Ρομα στην οποία ξηλώθηκαν αθλητικοί διευθυντές team manager και γίνεται γενικώς ανακατατάξεις σε όλα τα μήκη και πλάτη του αγωνιστικού τμήματος. Στην αντίπερα όχθη η Σπέτσια έχει τρία σερί δίχως ήττα μολονότι αμυντικά δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τους τζαλορόσι απουσιάζουν πέραν των άλλων και oi Τζέκο (7 γκολ), Πέδρο (3 γκολ) και είναι σχεδόν απίθανη η συμμετοχή του ηγετικού μεσοεπιθετικού Μκιταριάν (8 γκολ). Εκτός και ο σέντερ μπακ Μαντσίνι. Εκτός για τη Σπέτσια ο τοπ σκόρερ Ν’Ζολά (9 γκολ).

Το άλλο μεγάλο ματς της ημέρας η Μίλαν θα υποδεχτεί την Αταλάντα. Με τον Ζλάταν σε κέφια οι ροσονέρι παραμένουν μόνοι πρώτη στην κατάταξη. Η Αταλάντα έκανε δεύτερο σερί ισόπαλο αποτέλεσμα, αυτή τη φορά με μέτρια απόδοση 1-1 στην Ουντινέζε. Όπως πάντα με αρκετές απουσίες αλλά και σημαντικές επιστροφές η Μίλαν. Εκτός μένει ο σέντερ μπακ Ρομανιόλι, αλλά και ο μέσος Σάλεμεϊκερς και ο Τσαλχάνογλου με κορονοϊό. Επιστρέφει ο ακραίος μπακ Ερνάντεζ αλλά και ο επιθετικός Ρέμπιτς και ο μέσος Κρούνιτς! Στην Αταλάντα δεν προκύπτουν νέα προβλήματα, παραμένει πάγια εκτός ο ηγέτης Γκόμεζ (4 γκολ) και ο μέσος Πάσαλιτς.

κεφατος αγωνιστικα ο Ζλαταν

Serie A – προαναγγελία: Η Ιντερ και τα άλλα ματς

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Ίντερ έχει επικίνδυνη έξοδο στο Ουντίνε. Και έρχεται για διπλό θα της επιτρέψει να ελπίζει αν γκελάρει η Μίλαν να την πλησιάσει η και να την πιάσει στην κορυφή. Η Φιορεντίνα, τέλος, υποδέχεται την ουραγό Κροτόνε στο παιχνίδι που κλείνει το πρόγραμμα της ημέρας στις 21.45 το βράδυ.

στο Ουντινε παιζει η Ιντερ

Δείτε ακόμη: 

Θετικός στον κορονοϊό ο Ζιντάν
Τα βρήκε με Μαρσέιγ, μένει ελεύθερος και έρχεται στον Άρη ο Μήτρογλου
Πιτίνο: Θα διευκολύνω την ηγεσία της ΕΟΚ σε κάθε της απόφαση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις