Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αγγλία – προαναγγελία: Προσκήνιο το κύπελλο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλία – προαναγγελία: Προσκήνιο το κύπελλο

Αγγλία - προαναγγελία: Ενα ματς της πρέμιερσιπ απόψε και πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα ματς του κυπέλλου

Αγγλία – προαναγγελία: Ένα μόνο παιχνίδι ξέρει για την Πρέμιερ Λιγκ απόψε και αυτό ξεκινάει 10 η ώρα το βράδυ. Στο Μπέρμιγχαμ η Άστον Βίλα θα υποδεχτεί τη Νιούκαστλ. Η γηπεδούχος πριν από δύο σερί ήττες και τρία ματς δίχως νίκη συνολικά. Η επιτυχία και το τρίποντο, ως εκ τούτου, κρίνονται επιτακτικά. Είδε Νιούκαστλ είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση και προέρχεται από ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη, τέσσερις εκ των οποίων ήταν ήττες. Είναι χαρακτηριστικό πως οι “καρακάξες” μολονότι βρίσκονται στην 15η θέση έχουν μία απ’ τις 4-5 χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος.

Τα παιχνίδια της 4ης φάσης του κυπέλλου ξεκινάνε στο “Ντελ” στις 14.15 με την Σαουθάμπτον να υποδέχεται την Άρσεναλ. Ένα παιχνίδι που αναμένεται μεγάλο ενδιαφέρον, αφού η κανονιέρηδες βρίσκονται σε τρομερή φόρμα και έχουν 13 βαθμούς στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Από κει και πέρα η Σέφιλντ υποδέχεται την Πλίμουθ, η Γουέστ Χαμ την Ντόνκαστερ, στο παιχνίδι ξεκινάει στις εφτάμιση το βράδυ η Μάντσεστερ Σίτι θα δοκιμαστεί εκτός από την Τσέλτενχαμ.

εντός έδρας η Αστον Βιλα

Αγγλία – προαναγγελία: Τα άλλα ματς και το ντέρμπι

Τα άλλα ματς του προγράμματος: Μπράιτον – Μπλάκπουλ, Σουόνσι – Νότιγχαμ Φόρεστ, Μπάρνσλεϊ – Νόριτς και Μίλγουολ – Μπρίστολ Σίτι. Και όλα αυτά βέβαια ενόψει του μεγάλου Κυριακάτικο ντέρμπι, μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ.

ανετα η Σίτι, εφτασε μια ανασα απο την κορυφη

Δείτε ακόμη: 

Θετικός στον κορονοϊό ο Ζιντάν
Τα βρήκε με Μαρσέιγ, μένει ελεύθερος και έρχεται στον Άρη ο Μήτρογλου
Πιτίνο: Θα διευκολύνω την ηγεσία της ΕΟΚ σε κάθε της απόφαση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις