Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ευγενία Δημητροπούλου γάμος: Είπε το «ναι» και παντρεύεται
LIFESTYLE

Ευγενία Δημητροπούλου γάμος: Είπε το «ναι» και παντρεύεται

Ευγενία Δημητροπούλου γάμος: Η Φαίη Σκορδά γνώριζε για τον αρραβώνα της ηθοποιού η οποία έδειξε συγκινημένη στον αέρα, το δαχτυλίδι που φορούσε στο χέρι της.

Καλεσμένη στο «Πρωινό» βρέθηκε η Ευγενία Δημητροπούλου και αποκάλυψε ότι πρόκειται να παντρευτεί. Η Φαίη Σκορδά γνώριζε για τον αρραβώνα της ηθοποιού η οποία έδειξε συγκινημένη στον αέρα, το δαχτυλίδι που φορούσε στο χέρι της.

«Είναι μια πρόταση γάμου, απρόσμενη για μένα, δεν το περίμενα. Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό. Η αδερφή μου ήταν συνεργός σε αυτό, η οποία το ήξερε ότι θα γίνει η πρόταση, είχαν πάει μαζί να διαλέξουν το δαχτυλίδι. Έγινε μια μέρα που απλά γύρισα από το γύρισμα κουρασμένη και αντίκρισα αυτό. Ήταν πάνω στο τραπέζι, δεν το περίμενα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Λίγο πριν από τις γιορτές έγινε. Ήταν σε εκείνο το κενό που ήταν ανοιχτά τα μαγαζιά. Πήρα την αδερφή μου τηλέφωνο, η οποία είχε φύγει από το σπίτι λίγο πριν από την πρόταση. Τους γονείς μου, οι οποίοι για λόγους υγείας έχουν κατέβει στην Αθήνα. Έχουμε μοιραστεί ωραίες στιγμές με τους γονείς, τον αδερφό μου και τους συντρόφους μας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις