Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έλενα Χριστοπούλου διαζύγιο: Το GNΤΜ, η Νομικού και όσα γράφονται για εκείνη
LIFESTYLE

Έλενα Χριστοπούλου διαζύγιο: Το GNΤΜ, η Νομικού και όσα γράφονται για εκείνη

Έλενα Χριστοπούλου διαζύγιο: Χθες, βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ''The 2night show'' και μίλησε για όλα.

Την Έλενα Χριστοπούλου την γνωρίσαμε μέσα από το περσινό GNTM όπου ήταν η coach των μοντέλων. Η Έλενα Χριστοπούλου, δεν συνέχισε την παρουσία της στο GNTM 3 καθώς ήρθε σε ρήξη με την παραγωγή ενώ η φυγή και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ήταν ένας από τους λόγους που αποχώρησε. Από τότε συνεχίζει την επαγγελματική της δραστηριότητα. Η Έλενα Χριστοπούλου είχε απασχολήσει πολύ τη δημοσιότητα για τον χωρισμό της με τον Πάνο Καλλίτση. Χθες, βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ”The 2night show” και μίλησε για όλα. Μάλιστα αποκάλυψε πως αυτή θα ήταν η τελευταία τηλεοπτική της συνέντευξη.

Έλενα Χριστοπούλου: Η αλλάγη στη ζωή της

”Μοιάζει πολύ ο χώρος της τηλεόρασης και της μόδας. Έτσι κι αλλιώς η τηλεόραση μοιάζει με την κοινωνία. Δεν διαφέρει σε τίποτα, παρά μόνο το ότι έχουμε φώτα και πάντα μέικ απ και μαλλιά. Θα μπορούσα να μείνω και για πάντα εκτός τηλεόρασης και να είναι αυτή η τελευταία φορά που παρουσιάζομαι στην τηλεόραση αυτή εδώ μαζί σου. Δεν θα τρελαθώ αν γίνει αυτό. Δεν έχω βάλει τον εαυτό μου με το ζόρι μέσα στην τηλεόραση, αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι βλέπω πολλή ψευτιά. Είναι σαν να έχεις ένα ωραίο μπουκάλι κρασί, 20ετίας, να το ανοίγεις και να πετάς το φελό. Ο φελός είναι η τηλεόραση, το υπόλοιπο είναι κάτι που θέλεις να το κάνεις πάντα”

Έλενα Χριστοπούλου: Η Νομικού και το ”make over”

Η ίδια αμέσως μετά επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να έχει δεχθεί και να έχει πραγματοποιήσει συζητήσεις για την παρουσίαση του “Super Make Over”, το show που θα παρουσιάζει η Δούκισσα Νομικού στον ΣΚΑΪ, λέγοντας ωστόσο πως οι συζητήσεις δεν έφτασαν ποτέ στα οικονομικά. Μάλιστα, εμφανίστηκε συνειδητοποιημένη για την απόφαση του σταθμού και την επιλογή της Δούκισσας Νομικού, καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε, “business is business”.

Έλενα Χριστοπούλου: Η συνεργασία με Δανάη Μπάρκα και Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της παραδέχθηκε πως και η ίδια έχει υπάρξει “δημοσιοσχετίστρια”, καθώς κάποιες φορές χρειάζεται για να επιβιώσεις, ενώ όταν ρωτήθηκε για το ποια είναι η συνεργασία της με τη Δανάη Μπάρκα και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η ίδια ανέφερε πως διαχειρίζεται τα social media τους και όχι συνολικά την εικόνα τους, -εκτός από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου- καθώς για αυτό τον σκοπό υπάρχουν τα κανάλια. Μάλιστα, διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν να κρύβεται πίσω από την επιλογή των ανθρώπων που πλαισιώνουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο “Pop Up” του Alpha.

Έλενα Χριστοπούλου: Το GNTM

Αναφέρθηκε και στο κεφάλαιο GNTM θέλοντας μεταξύ άλλων να ξεκαθαρίσει πως “όταν λες την αλήθεια δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Όσοι είμαστε μέσα στη φάση ξέρουμε πολύ καλά τι συμβαίνει και δεν το λέω ούτε κατά κάποιου, ούτε υπέρ. Όποιος ξέρει, ξέρει”, ενώ για το “διαζύγιο” με το GNTM απάντησε πως ήταν “βελούδινο”, καθώς εκείνη είχε ήδη πάρει κάποιες αποφάσεις τις οποίες και ανακοίνωσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις