Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Δανάη Μιχαλάκη – Άγριες Μέλισσες: Με ποιον έχει σχέση η «Δρόσω»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Δανάη Μιχαλάκη – Άγριες Μέλισσες: Με ποιον έχει σχέση η «Δρόσω»

Δανάη Μιχαλάκη - Άγριες Μέλισσες: Η πρωταγωνίστρια της σειράς Άγριες Μέλισσες και ο ταλαντούχος ηθοποιός και γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού είναι μαζί εδώ και ενάμισι χρόνο.

Η Δανάη Μιχαλάκη κατάφερε να «κλέψει» τις καρδιές των τηλεθεατών και να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της με την ερμηνεία της στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Η σειρά που έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο, σπάει τα κοντέρ όποτε προβάλλεται. Δεν χωρά αμφιβολία πως ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz είναι η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Η πρωταγωνίστρια της σειράς Άγριες Μέλισσες και ο ταλαντούχος ηθοποιός και γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού είναι μαζί εδώ και ενάμισι χρόνο, ενώ οι φήμες τους θέλουν να ανεβαίνουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η νεαρή ηθοποιός γενικά κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή και δεν επιδιώκει να απασχολεί με τίποτα άλλο πέρα από τη δουλειά της. Ωστόσο, μετά την προβολή που έχει πάρει το τελευταίο διάστημα, δεν θα μπορούσε να μείνει κρυφή η σχέση που διατηρεί με κούκλο και ταλαντούχο συνάδελφό της. “Προτιμώ να δίνω στον έρωτα τον απόλυτο ρόλο. Κάτι σαν πρωταγωνιστή” λέει ο Γιώργος Παπαγεωργίου στην Real News και αποκαλύπτει αν υπάρχουν ανταγωνισμοί ανάμεσά τους: “Εμείς δεν έχουμε αφήσει καθόλου χώρο για ανταγωνισμούς στη σχέση μας”.
Ο ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Mega “Σχεδόν Ενήλικες”, δηλώνει έτοιμος να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, όμως, όταν οι ερωτήσεις στρέφονται στον γάμο του – ο οποίος λέγεται ότι υπάρχει περίπτωση να γίνει το καλοκαίρι του 2021 – είναι ιδιαίτερα λακωνικός: “Μπορεί ίσως να ενδιαφέρει κάποιους, αλλά προτιμούμε ο γάμος μας να αφορά κυρίως εμάς τους δύο”.

Δανάη Μιχαλάκη – Άγριες Μέλισσες: Η πορεία της ηθοποιού πριν τη σειρά

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα χορού στην Ιταλία και συγκεκριμένα κλακέτες. Ωστόσο, δεν συνέχισε γιατί την κάλεσαν να επιστρέψει στην Ελλάδα για να παίξει ένα guest ρόλο στο Εθνική Ελλάδος στο Mega. Στην Ιταλία έζησε για 4 μήνες, στο Μπάρι, εκεί όπου ζει η αδερφή της μητέρας της. Το 2019 συμμετείχε στην παράσταση “Tango in love the” …5th element στον πολυχώρο «Άννα και Μαρία Καλουτά». Η πρώτη επαφή της με τον κινηματογράφο ήταν το 2014 που έπαιξε στην ταινία “Ακάλυπτος” σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Πέτρος Φιλιππίδης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Κατερίνα Λέχου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Το σενάριο είναι του Λευτέρη Καπώνη, της Κωνσταντίνας Γιαχαλή και του Παναγιώτη Μαντζιαφού.

Η παρθενική εμφάνιση της Δανάης Μιχαλάκη στην τηλεόραση ήταν το 2015 στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη “Εθνική Ελλάδος” στο Mega. Τη σειρά σκηνοθέτησε ο Αντώνης Αγγελόπουλος. Είχε στείλει βιογραφικό και πέρασε από Casting. Τη σεζόν 2018-19 έπαιξε την Ξένια στο 17ο επεισόδιο της σειράς της Κωνσταντίνας Γιαχαλήτου “Για πάντα παιδιά” που προβλήθηκε από το Open. Σκηνοθέτες της σειράς οι: Βασίλης Κεχαγιάς και Βασίλης Καρφής. Το 2019 μετά από Casting για τη σειρά εποχής Άγριες Μέλισσες στον ANT1, η Δανάη παίρνει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους και υποδύεται την Δρόσω Σταμίρη.

Δανάη Μιχαλάκη

Δανάη Μιχαλάκη – Άγριες Μέλισσες: Τα σενάρια για τρίτη σεζόν

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη είχε παραχωρήσει πριν λίγο καιρό η Δανάη Μιχαλάκη στη Real life και τον Βασίλη Μπουζιώτη με αφορμή την συνέχιση της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες». Αλήθεια, θα ήθελε η νεαρή πρωταγωνίστρια να υπάρξει και τρίτη σεζόν στο αγαπημένο Διαφάνι;

«Ψήνομαι, φυσικά και ψήνομαι γιατί είναι μια δουλειά που αγαπώ πάρα πολύ. Δεν γνωρίζω αν ισχύουν πράγματι οι φήμες πως θα… πάμε και του χρόνου, αλλά, ναι, το θέλω, γιατί έχουμε δεθεί πάρα πολύ όλοι οι συντελεστές – ηθοποιοί, συνεργείο κλπ» σημειώνει χαρακτηριστικά η Δρόσω από τις «Άγριες Μέλισσες». «Φυσικά, δεν έχει νόημα να γίνει κάτι για να γίνει μόνο αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους εξαιρετικούς σεναριογράφους πως θα βρουν τον τρόπο να… κλέψουν το κοινό, όπως κάνουν και τώρα, στη δεύτερη σεζόν, με τις συνεχείς ανατροπές και εκπλήξεις».

Παράλληλα, η Δανάη Μιχαλάκη εκμυστηρεύεται πως εντυπωσιάστηκε που πήρε τα πρώτα σενάρια στα χέρια της και πάντα αναμένει τα επόμενα με μεγάλη λαχτάρα! «Άσε που θέλω και τα πολύ παρακάτω και δεν τα ξέρω». Τι άλλο θα συμβεί, όμως, στην πολύπαθη Δρόσω που ερμηνεύει; «Πιο πολύπαθη δεν γίνεται όντως! Αν και ποτέ δεν ξέρεις τι της επιφυλάσσουν ακόμα! Στην αρχή είχα στο νου μου πως πρόκειται για ένα αθώο, χαρούμενο πλασματάκι και βρέθηκε στην Τρούμπα» τονίζει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις