Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Μόδα 2021: Κυρίαρχες τάσεις του χειμώνα
PLUS

Μόδα 2021: Κυρίαρχες τάσεις του χειμώνα

Μόδα 2021: Παρά τους περιορισμούς που δέχεται ο ρουχισμός μέσα στην καραντίνα, οι τάσεις του φετινού χειμώνα δημιουργούν τις πιο ωραίες εικόνες ακόμα και μέσα στο σπίτι.

Ο χώρος της μόδας την περίοδο της πανδημίας υπέστη επίσης μεγάλη ζημιά. Έτσι, λοιπόν, καθώς βρισκόμαστε στα τέλη της πανδημίας, αποφάσισε να υιοθετήσει μια σχεδόν απαξιωτική στάση απέναντί της. Οι τάσεις του 2021, λοιπόν, της γυναικείας μόδας δεν θα επιτρέψουν στον κοινωνικό εγκλεισμό να επηρεάσει το στυλ μας. Γι’ αυτόν τον λόγο παρατηρούμε μια εύθυμη νότα στον χώρο της μόδας. Εστιάζοντας πάντα στην άνεση και την πρακτικότητα, θέτει διασκεδαστικές με συγκρατημένη δόση glam και ενδιαφέρουσες σιλουέτες προτάσεις. Ο κλασικός ρουχισμός της ντουλάπα μας παραμένει σε θέση ισχύος και αποτελεί την βάση των φετινών προτάσεων. Από σχέδια, χρώματα μέχρι και κοψίματα η χαρούμενη και ανανεωμένη διάθεση επηρεάζει τα πάντα στον χώρο της μόδας.

Έχουμε, λοιπόν, νέες προτάσεις και εναλλακτικές προτάσεις για τα βασικά, καθημερινά ρούχα μας. Ως εναλλακτική στα τζιν, λοιπόν, έρχονται τα μπεζ υφασμάτινα παντελόνια ή chinos, τα οποία περνάνε στην απέναντι όχθη του στιλ και από καθημερινό ντύσιμο, αποκτάει μια πιο “καλή” αισθητική. Μιλάμε, δηλαδή, για άνετες και πιο αέρινες γραμμές. Οι σχεδιαστές προτείνουν από πάνω τοπ με παγιέτες και σακάκια με ανδρική σιλουέτα. Φυσικά αναγκαία για την ντουλάπα είναι η διαχρονική καμπαρντίνα, η οποία δέχεται μερικές αλλαγές στο styling. Φοριέται με υπερμεγέθεις γιακάδες, έχει ρεγκλάν κοψίματα στα μανίκια και στους ώμους. Σε σχέδια εννοείται πως κυριαρχούν τα φλοράλ. Αυτή την φορά όμως παρουσιάζονται πιο μεγάλα και εντυπωσιακά από ποτέ. Τα χρώματα θα γίνουν πιο έντονα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το neon.

Καμπαρντίνα

Μόδα 2021: Τα ρούχα της χειμερινής σεζόν

Η δερμάτινη πλισέ φούστα είναι μια πάρα πολύ ωραία λύση για μια γυναίκα που θέλει να αναδείξει την κομψότητα και το στιλ της. Συνδυάζεται από πάνω με πουκάμισο ή πλεκτή-μάλλινη μπλούζα. Επίσης, θα επικρατήσουν τα φορέματα με στενή γραμμή και κυρίως σε απαλές αποχρώσεις για πιο σικ ντυσίματα. Οι διαφάνειες με όγκο θα επικρατήσουν και φέτος ειδικά στις πιο νεαρές ηλικίες. Θα μας δώσουν μοντέρνες και παιχνιδιάρικες εικόνες. Έχουμε επιστροφή των blazer, αλλά σε κοντό μήκος, και των κροσσιών, που αγαπήθηκαν πολύ και δίνουν κίνηση στην εμφάνισή μας. Τέλος, θα δοθεί περισσότερη σημασία στα βολάν είτε σε φορέματα, είτε σε φούστες και στις κάπρι ολόσωμες φόρμες, σημειωτέο και τα δύο αποδίδουν άψογα σε μια σικάτη εμφάνιση.

Δερμάτινη φούστα

Δείτε ακόμη:

Ζώδια: Πώς θα είναι η Τετάρτη σου;
Ζώδια: Πώς είναι διακοσμημένο το σπίτι κάθε ζωδίου;
Η απάντηση στην περιποίηση του λιπαρού προσώπου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις