Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μετρό Πανεπιστήμιο κλειστό: Κατεβαίνουν ρολά με εντολή της ΕΛΑΣ
ΕΛΛΑΔΑ

Μετρό Πανεπιστήμιο κλειστό: Κατεβαίνουν ρολά με εντολή της ΕΛΑΣ

Μετρό Πανεπιστήμιο κλειστό: Σημειώνεται ότι οι συρμοί θα διέρχονται κανονικά από τον σταθμό, αλλά δεν θα πραγματοποιούν στάσεις.

Κλείνει στις 16:00 ο σταθμός του μετρό «Πανεπιστήμιο», κατόπιν σχετικής εντολής της αστυνομίας. Στο πλαίσιο αυτό, οι συρμοί θα διέρχονται από τον σταθμό χωρίς να πραγματοποιούν στάση για τους επιβάτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία προχωρά σε αυτή την κίνηση, καθώς είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα στις 17:30 στα Προπύλαια. Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Κουφοντίνας πραγματοποιεί απεργία πείνας από τις 8 Ιανουαρίου με αίτημα τη μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με τον γιο του Δημήτρη Κουφοντίνα, Έκτορα, ο “Λουκάς” της 17 Νοέμβρη που έχει ξεκινήσει απεργία πείνας μεταφέρθηκε σε κελί απομόνωσης στις φυλακές Δομοκού “με το πρόσχημα πως πρόκειται για θάλαμο νοσηλείας”.

Η ανάρτηση του Έκτορα Κουφοντίνα:

“Αντί να ικανοποιήσουν το αίτημα της απεργίας πείνας και να εφαρμόσουν το νόμο μεταφέροντας τον Δημήτρη Κουφοντίνα στις φυλακές Κορυδαλλού, τον μεταφέρανε στην απομόνωση. Μόνο του, κλειδωμένο συνεχώς, χωρίς κανέναν συγκρατούμενο να τον βοηθά στα πιο απαραίτητα, στο να σηκώνεται καν. Χούντα λατινοαμερικάνικου τύπου”.

Σημειώνεται ότι ο Κουφοντίνας βρίσκεται σε απεργία πείνας από τις 10 Ιανουαρίου, διεκδικώντας την μεταγωγή του από τις φυλακές Δομοκού στον Κορυδαλλό.

Έκτορας Κουφοντίνας
Δείτε ακόμη
Αποκαλύψεις σοκ από Πατουλίδου: Με απειλούσαν ότι δεν θα μπω ποτέ στο αεροπλάνο της Βαρκελώνης
Παρέμβαση εισαγγελέα στο ΑΠΘ: Σε αυτές τις σχολές αρχίζει έρευνα για βιασμούς φοιτητριών και σεξουαλική παρενόχληση
Προβληματισμός για τους διασωληνωμένους στην Αττική – Αγωνία για το άνοιγμα του λιανεμπορίου
Μετά τη Μάγδα Φύσσα, ο Ραπτόπουλος κατακεραυνώνει και τη Μπεκατώρου – “Λάθος οικογένεια”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις