Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Αποδεκατισμένες!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Αποδεκατισμένες!

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Ασταμάτητα τα προβλήματα στην Ισπανία, όχι μόνο από κορονοϊό  - Πρώτο ματς πρωταθλήματος με το νέο προπονητή της η Αλαβές

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της σημερινής αγωνιστικής της Λα Λίγκα. Στο πρώτο εξ’ αυτών η Βαγιαδολίδ υποδέχεται την Έλτσε. Η Βαγιαδολίδ η οποία προέρχεται από την ήττα 1-0 εντός έδρας από την Βαλένθια. Με όχι κακή απόδοση, όμως έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό. Κάτω του μετρίου κινήθηκε η απόδοση της Έλτσε στο δικό της πιο πρόσφατο παιχνίδι στο οποίο ηττήθηκε 3-1 εντός από τη Χετάφε. Αποδεκατισμένες και οι δύο. Η Βαγιαδολίδ μετράει 11 απουσίες μεταξύ των οποίων οι βασικότατοι: στόπερ Μπρούνο και Χάβι, οι στράικερ Γουαρδιόλα και Μάρκος Αντρέ, οι μεσοεπιθετικοί Γουάλντο και Ζότα και άλλοι! Στην Ελτσε ξεχωρίζει η απώλεια των μεσοεπιθετικών Φιδέλ-Μορέντε, των χαφ Μαρκόνε και Εμφούλου μεταξύ άλλων! 

Η Κάντιθ υποδέχεται τη Λεβάντε. Δύο ομάδες που δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα στη βαθμολογία. Αμφότερες έχουν χτίσει ένα μαξιλαράκι ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ δεν είναι και ιδιαίτερα “ζέστες” για εμπλοκή σε μάχη διάκρισης. Αρκετά προβλήματα για την γηπεδούχο που μεταξύ άλλων δεν έχει στη διάθεση της τα δύο βασικά της στόπερ, Φάλι και Μάουρο. Εκτός ακόμα δύο αμυντικοί (Ακάπο, Εσπίνο) αλλά και ο ηγετικός μέσος Χοσέ Μαρί. Στη δε Λεβάντε νοκ άουτ ο μέσος Βούκσεβιτς, ο ηγετικός χαφ Καμπάνια και ο στόπερ Μπάρντι.

δεν κινδυνευει η Λεβάντε

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Στη Χώρα των Βάσκων

Η Αλαβές έκανε νέα ήττα κι αυτή κόστισε τη θέση στον πάγκο του Ματσίν. Αντικαταστάτης του ο Αμπελάρδο, ο οποίος όμως στο ντεμπούτο του γνώρισε διασυρμό ντροπής και αποκλεισμό 5-0 στο κύπελλο, από την Αλμερία, ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας. Αντίπαλος της απόψε η Σεβίλλη, Η οποία μετά τη νικη 3-2 επί τις Σοσιεδάδ με καλή απόδοση, έκανε ήττα με κάτω τα χέρια 2-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Στο δε κύπελλο πέρασε με “επαγγελματική” νίκη 1-0 κόντρα στη Λεγανιές. Χωρίς σοβαρές απουσίες οι αγάπες, μόνο ο στόπερ ‘Ελι “πονάει”. Αμφίβολος ο στράικερ Πέρεθ (4 γκολ). Στη Σεβίλλη τέθηκε νοκάουτ ο σέντερ μπακ Ντιέγο Κάρλος λόγω κορονοϊού.

νεο ξεκινημα η Αλαβές

Δείτε ακόμη: 

Ο Γιαννάκης για τον Γκάλη, ο Σπανούλης για τον “δράκο”
ΠΑΟΚ: «Η Μπολόνια προσφέρει 6 εκ. ευρώ για τον Σφιντέρσκι»!
Στον αέρα η πρώτη “πράσινη” μεταγραφή, δεν συναινεί η ομάδα του παίκτη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις