Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ξυλοδαρμός σταθμάρχη βίντεο: Η στιγμή που οι ανήλικοι τον χτυπούν στο μετρό
ΕΛΛΑΔΑ

Ξυλοδαρμός σταθμάρχη βίντεο: Η στιγμή που οι ανήλικοι τον χτυπούν στο μετρό

Ξυλοδαρμός σταθμάρχη βίντεο: Ένα νέο συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο που αποκαλύπτει τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη του μετρό στο σταθμό της Ομόνοιας δίνει στη δημοσιότητα το OPEN.

Το περιστατικό με τον σταθμάρχη του μετρό που δέχτηκε βίαια επίθεση από δύο ανήλικους έχει σοκάρει την ελληνική κοινωνία. Οι δύο δράστες εντοπίστηκαν σχεδόν αμέσως από την αστυνομία ενώ το Σάββατο οδηγήθηκαν στο εισαγγελέα. Αυτός άσκησε ποινική δίωξη για κακούργημα ενώ τα δύο ανήλικα είναι υπό κράτηση.

Ένα νέο συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο που αποκαλύπτει τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη του μετρό στο σταθμό της Ομόνοιας δίνει στη δημοσιότητα το OPEN. Στο βίντεο φαίνονται οι δύο ανήλικοι κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Δεν φορούν μάσκες και αρχικά επιτίθενται στον σταθμάρχη με τα αναψυκτικά που κρατάνε. Στη συνέχεια τον ξυλοκοπούν ανελέητα με κλωτσιές και μπουνιές και λίγο πριν φτάσει ο συρμός τρέπονται σε φυγή.

Ξυλοδαρμός σταθμάρχη: Τι δήλωσαν οι γονείς των ανήλικων

Σήμερα, προχώρησαν σε δηλώσεις οι γονείς των δύο ανήλικων, 15 και 17 ετών. «Τα παιδιά μου εγώ τα ξέρω. Τα ξέρει όλη η περιοχή που μένουμε, έχουμε πάρα πολλούς γνωστούς, φίλους, γείτονες. Μας ξέρουν και οι πέτρες. Οπότε τα ξέρουν τα παιδιά, ξέρουν ποια είναι. Δεν είχαν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα, ούτε αυτά που ακούω ότι λένε, διάφορα, τέλος πάντων. Ούτε αρνήθηκαν να τους πάρουν αποτυπώματα, ούτε τίποτα», είπε ο πατέρας των ανήλικων και σημείωσε: «Εγώ τα ρώτησα, γι’ αυτό στο λέω. Κανονικά, και αποτυπώματα, τρεις φορές τους πήρανε κιόλας», είπε μιλώντας στο Tlive.

To νέο πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση του ξυλοδαρμού

Σύμφωνα με την τηλεόραση του Open, πέραν του ειδικού φρουρού που συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, ακόμα ένα πρόσωπο φέρεται να εμπλέκεται στη συγκάλυψη του ξυλοδαρμού και παρόλο που γνωρίζει ποιοι είναι οι δράστες της επίθεσης, δεν φαίνεται σε καμία συνομιλία να συμβουλεύει να παραδοθούν τα παιδιά και να ζητήσουν «συγγνώμη».

Σε μία συνομιλία, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του σταθμού, η μητέρα αρχικά αναφέρει: «Έχουμε πολλά, ότι θα βάλουν τα πρόσωπά τους, μιλάμε και ακούμε για ανθρωποκτονίες και τέτοια», ενώ το φιλικό πρόσωπο απαντά: «Σου είπα, θα ακούσεις πολλά, θα πουν πολλά για να φοβηθείτε. Αφού δεν έχουν έρθει, μπορεί να μην τους έχουν ταυτοποιήσει ακόμα. Άσ’ τους να λένε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις