Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ 2 – 1η αγωνιστική: Πρεμιέρα για τέσσερις
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ 2 – 1η αγωνιστική: Πρεμιέρα για τέσσερις

Σούπερ Λιγκ 2 - 1η αγωνιστική: Εργοτέλης και Ιωνικός στο Ηράκλειο, Απόλλων Λάρισας και Ξάνθη στα πρώτα τους παιχνίδια για τη νέα σεζόν 

Σούπερ Λιγκ 21η αγωνιστική: Με κερδισμένο τον Λεβαδειακό ξεκίνησε Ο μαραθώνιος της Σούπερ Λιγκ 2. Οι Βοιωτοί πήραν μεγάλο διπλό στην Άρτα κόντρα στον Καραϊσκάκη 0-2, κέρματα που πέτυχαν οι Μυτίδης και Μίγκας, ένα σε κάθε ημίχρονο. Στα άλλα παιχνίδια της χθεσινής μέρες ο Διαγόρας πήρε ισοπαλία 1-1 στην Ιεράπετρα από τον ΟΦΙ, σε ματς στο οποίο προηγείτο από το 14 με πέναλτι του Μπαστακού. Και ισοφαρίστηκε στο 70’ από τον Ντάλα Κόστα. Στην Πάτρα, τέλος, η Παναχαϊκή παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στα Τρίκαλα, αν και προηγήθηκε με τον Μπάτροβιτς (17’) -ισοφάρισαν με τον Ευθυμίου οι Τρικαλινοί.

Απόψε ο Εργοτέλης ανοίγει τις υποχρεώσεις του υποδεχόμενος τον Ιωνικό στο Ηράκλειο. Αμφίβολοι για τους Κρητικούς ο Σέντερ μπακ Σαρρής, ο μέσος Μπουρσελής και ο επιθετικός Κουάτενγκ που μάλλον είναι απίθανο να προλαβει. Στους Νικαιώτες νοκ άουτ ο επιθετικός Βλάχομήτρος και ο μπακ Φαζός. Παρελθόν αποτελεί αιφνιδίως ο Αλβανός μέσος Γκίνο.

premiera gia apollon larisas

Σούπερ Λιγκ 2 – 1η αγωνιστική: Στη Λάρισα

Στη Λάρισα ο τοπικός Απόλλων υποδέχεται την Ξάνθη, Η οποία ανοίγει απόψε μία νέα σελίδα στην ιστορία της υπό νέα διοίκηση. Και για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια στην δεύτερη τη τάξη κατηγορία. Οι Λαρισαίοι αναμένεται να αγωνιστούν πλήρεις, δεν αναφέρονται σοβαρές απουσίες στις τάξεις τους. Για τους Θρακιώτες εκτός μένουν ο επιθετικός Βασιλεφ και ο γκολκίπερ Ιτσο. Νοκ άουτ και οι Βααλμάς, Καπνίδης, Μυστακίδης και Κέλαβα που είναι ανέτοιμοι.

Δείτε ακόμη: 

Παπασταθόπουλος: Επιμένουν για την περίπτωσή του στο λιμάνι
Μεγάλη νίκη ο Απόλλων, 1-0 στη Λάρισα την ΑΕΛ με Τσιλούλη
Ο Μπρούνο Φελίπε, ο Ατρόμητος, η Κύπρος και ο δανεισμός!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις