Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 17χρονη Μάγια Ηράκλειο: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση ο 38χρονος Σλοβάκος
ΕΛΛΑΔΑ

17χρονη Μάγια Ηράκλειο: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση ο 38χρονος Σλοβάκος

17χρονη Μάγια Ηράκλειο: Το δικαστήριο δεν πείστηκε από τον 38χρονο, πως η ανήλικη ήταν εκείνη που πήγε και τον βρήκε

Έξι μήνες φυλάκιση με αναστολή επέβαλλε το αυτόφωρο στον 38χρονο από τη Σλοβακία που κατηγορήθηκε για αρπαγή ανηλίκου στην υπόθεση της εξαφάνισης της 17χρονης από το Ηράκλειο. Το δικαστήριο δεν πείστηκε από τον 38χρονο, πως η ανήλικη ήταν εκείνη που πήγε και τον βρήκε και τον καταδίκασε για την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου. Η υπόθεση διαχωρίστηκε για τον Νορβηγό ιδιοκτήτη της έκτασης, στην οποία είχαν βρει καταφύγιο ο 38χρονος και η 17χρονη, για τον οποίο θα οριστεί τακτική δικάσιμος. Στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου βρέθηκε και ο πατέρας της 17χρονης, μαζί με τον δικηγόρο της οικογένειας.

Ο πατέρας της 17χρονης μαθήτριας, Γιώργος Παπαδόπουλος, είχε πει πως η κόρη του έφυγε από το σπίτι για να πάει μια βόλτα στο κέντρο του Ηρακλείου και από τότε χάθηκαν τα ίχνη της. «H Mάγια μας, λείπει από χτες το μεσημέρι, όταν μας είπε ότι θα πήγαινε κάποια βόλτα στο κέντρο του Ηρακλείου. Στη συνέχεια έκλεισε το κινητό της και από τότε αγνοείται. Έχω κάποιες υποψίες γιατί γνωρίζω ότι έχει ερωτευτεί έναν άντρα ο οποίος είναι αρκετά χρόνια μεγαλύτερός της και υποψιάζομαι ότι μπορεί να βρίσκεται μαζί του.

Είχα κάποιες διαφωνίες με τη Μάγια για αυτή τη σχέση και δεν μου άρεσαν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει αυτός ο άνθρωπος. Κάνω έκκληση όποιος την έχει δει κάπου να επικοινωνήσει μαζί μας και με την αστυνομία. Δεν έχει πάρει ρούχα και λεφτά και δεν ξέρω σε ποια κατάσταση βρίσκεται», είχε δηλώσει ο πατέρας της ανήλικης μαθήτριας την περασμένη εβδομάδα.

Σλοβάκος κατηγορούμενος για την αρπαγή της 17χρονης Μάγιας
Δείτε ακόμη
Σπάει η αλυσίδα της σιωπής: Μετά τη Μπεκατώρου κι άλλες αθλήτριες καταγγέλλουν παρενόχληση
«Αυτός με κακοποίησε» -Ποιον κατήγγειλε η Μπεκατώρου στον Εισαγγελέα, η πρώτη του αντίδραση
«Κύμα» προσφορών φέρνει το άνοιγμα του λιανεμπορίου
Ιερώνυμος: Το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία, είναι πολιτικό κόμμα, είναι άνθρωποι του πολέμου
Με sms και διορία ανοίγει το λιανεμπόριο – Όλα τα μέτρα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις