Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ιταλία – κύπελλο: Παρα(σ)τάσεις!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιταλία – κύπελλο: Παρα(σ)τάσεις!

Ιταλία - κύπελλο: Ιντερ και Γιουβέντους χρειάστηκαν τον έξτρα χρόνο σε ματς θρίλερ για να περάσουν κόντρα σε Φιορεντίνα εκτός και Τζένοα εντός αντίστοιχα

Ιταλίακύπελλο: Τα 90 λεπτά δεν ήταν αρκετά για την Ίντερ ώστε να μπορέσει να υποτάξει την Φιορεντίνα στο παιχνίδι κυπέλλου που διεξήχθη στο “Αρτέμιο Φράνκι”. Το τελικό 1-2 πάντως, έδωσε την πρόκριση στους Νερατζούρι οι οποίοι θα δώσουν το παρών στα προημιτελικά. Τώρα ένα πέναλτι του Βιδάλ στο 40’ έδωσε προβάδισμα στην Ιντερ, αλλά ο Κουάμε στο 57’ ισοφάρισε για την Φιορεντίνα σε 1-1. Σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και οι δύο ομάδες πήγαν στην παράταση. Εκεί όπου ο Κόντε έριξε στη μάχη τον Λουκάκου ο οποίος 1 λεπτό πριν τη λήξη της παράτασης λύτρωσε την Ίντερ πετυχαίνοντας το 1-2.

Με αρκετές αλλαγές παρέταξε την Νάπολι ο Γκατούζο, αλλά παρότι η ομάδα του …ίδρωσε, έπεσε θύμα έκπληξης. Με τους Ντι Λορέντζο, Λοθάνο και Πετάνια να πετυχαίνουν από ένα γκολ (18’, 38΄’, 76’ αντίστοιχα) οι Παρτενοπέι επιβλήθηκαν 3-2 της μαχητικότατης Εμπολι που είχε ισοφαρίσει δύο φορές με τον Μπαϊράμι (33’, 68’).

napoli and inter progressed in copa italia

Ιταλία – κύπελλο: Στην παράταση στο Τορίνο

Η Γιουβέντους και η Τζένοα αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2 στα 90’ στο Τορίνο και χρειάστηκαν επίσης την παράταση. Μία εξέλιξη πάντως όχι αναμενόμενη αφού η Γιούβε είχε προηγηθεί στο 23’ με 2-0. Τα τέρματά των Κουλουσέφσκι και Μοράτα, όμως, τα “ακύρωσαν” οι Τσιμπόρα (28’) και Μελεγκόνι (74’΄) για τους Γενοβέζους. Στο 104’ της παράτασης, όμως, μίλησε ο Ράφια που πέτυχε το 3-2 και χάρισε την πρόκριση στους μπιανκονέρι. Εστω και με αυτόν τον επεισοδιακό τρόπο.

genoa didn't make it against Juve

Δείτε ακόμη:

Σκέψεις για πώληση Τσόλακ στον ΠΑΟΚ
Ξεκίνησε η μάχη χαρακωμάτων στο μπάσκετ, με αφορμή το κύπελλο
Πάνε για μετάθεση στα μέσα Φεβρουαρίου οι εκλογές της ΕΠΟ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις