Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Πυγμαλίων Δαδακαρίδης – Έτερος Εγώ: Ο ηθοποιός μίλησε για τη μητέρα του, τους έρωτες της ζωής του και την ταινία
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης – Έτερος Εγώ: Ο ηθοποιός μίλησε για τη μητέρα του, τους έρωτες της ζωής του και την ταινία

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης - Έτερος Εγώ: Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας εξαίρετος ηθοποίος με πολλές επιτυχίες στην καριέρα του.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας εξαίρετος ηθοποιός με πολλές επιτυχίες στην καριέρα του. Το όνομά του ακούγεται πλέον παντού λόγω της τεράστιας επιτυχίας που έχει γνωσίσει η ταινία ”Έτερος Εγώ” ωστόσο στο παρελθόν έχει πάρει μέρος σε σειρές που άφησαν ιστορία. Μερικές από αυτές ήταν το ”Safe Sex”, το 50-50, ”Οι ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα”. Ο Δαδακαρίδης γεννήθηκε από πατέρα Έλληνα και μητέρα Αγγλίδα. Έχει δύο μικρότερα αδέρφια, την Τζούλια, που ζει στο εξωτερικό, και τον Θανάση, που ζει στην Ελλάδα. Αρχικά σπούδασε Computing και Marketing, αλλά τελικά στράφηκε στην υποκριτική. Ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός στην Αγγλία, όπου στην πρώτη του οντισιόν πήγε παρακινούμενος από σχετική αγγελία σε εφημερίδα. Το 1999 ήρθε στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο ηθοποιός μίλησε για όλα χθες στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο όπου ήταν καλεσμένος. Ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε στα βιώματα που τον καθόρισαν κατά τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια, που μοιράστηκαν μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας όπου ζει η μητέρα του, θυμήθηκε την εμπειρία των αεροπορικών ταξιδιών ως ασυνόδευτο παιδί κι εξήγησε γιατί από μικρό τον φώναζαν «Γκαστόνε». Παράλληλα, περιέγραψε και μια ιστορία από όταν δούλευε στην Αγγλία, όταν ήταν 18 ετών.

Ακόμη, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε για την προσωπική ευθύνη με βάση την οποία διαχειρίζεται τις επιπτώσεις της πανδημίας στην προσωπική και στην επαγγελματική του ζωή, γι’ αυτά που του έλειψαν τον περασμένο χρόνο, για τη σχέση του με το θέατρο, το σινεμά και την τηλεόραση, για αγαπημένους ρόλους, καθώς και για τον ρόλο του στην κινηματογραφική «Ευτυχία» και τόνισε ότι «ένα παιδί είναι ευλογία. Αν μπορούσα θα υιοθετούσα ένα παιδί, όμως για να μην το έχω κάνει ακόμα μπορεί να μην είμαι άξιος».

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Το “Έτερος Εγώ” ξεκίνησε πολύ ρομαντικά»

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης δε θα μπορούσε να μη σχολιάσει την επιτυχία που σημειώνει η σειρά «Έτερος Εγώ», ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει και τα κοινά που έχει με τον καθηγητή Λαΐνη, τον οποίο υποδύεται. «Το “Έτερος Εγώ” ξεκίνησε πολύ ρομαντικά και συνεχίζει έτσι ευτυχώς. Με βαθιά αγάπη δύο ανθρώπων που γνωρίστηκαν, εμένα και του Σωτήρη. Μας πήρε δυόμιση χρόνια για να φτάσουμε να γυρίσουμε την πρώτη ταινία.

Γράφαμε τα βράδια, έπρεπε να κοιμηθεί η οικογένειά του για να ξεκινήσουμε να γράφουμε. Όταν πήγαμε στη τηλεόραση, ο Σωτήρης Τζαφούλιας και η Κατερίνα Φιλιώτου, μαζί με όλους τους εμπλεκόμενους άρχισαν να γράφουν πάλι, σε κάτι που πάντα θα κοιτάς με μια δυσπιστία στην αρχή. Δεν γίνεται να μην έχεις κοινά με κάτι που αγαπάς. Έχουμε κοινό σώμα, το ίδιο βλέμμα και την ικανότητα όπως και εκείνος να μπορώ να παίζω με τα συναισθήματα, τον τρόπο και τη σκέψη. Είναι αναγκαίο να το κάνω στη ζωή μου».

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Ο πειρασμός που δεν μπορώ να αντισταθώ είναι η ταχύτητα»

Εξομολογήθηκε, επίσης, την αγάπη του στο ποδόσφαιρο και στον Ερίκ Καντονά και τη μεγάλη αδυναμία του στις μηχανές του, αλλά και στον σταθερό συνεπιβάτη που τον ακολουθεί και ενίοτε… τον συμμορφώνει όταν υπερβαίνει το όριο ταχύτητας, την τελευταία δεκαετία. «Ο πειρασμός που δεν μπορώ να αντισταθώ είναι η ταχύτητα και το αγαπημένο μου αντικείμενο μέσα στο σπίτι μου είναι τα κλειδιά της μηχανής μου» είπε χαρακτηριστικά ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και συνέχισε: «Αυτή είναι η αρρώστια μου, δεν κάνω τίποτα άλλο για μένα, ούτε ρούχα ούτε τίποτα… Είδα φίλους μου να κλαίνε και να πονάνε για μένα σε εκείνη την πτώση, οπότε με στεναχώρησε πολύ όλο αυτό. Έχω χάσει τρεις ανθρώπους, ο ένας ήταν ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος και φίλος μου και αυτό ήταν ένα γερό χαστούκι».

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις