Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Με άγχος η Σίτι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Με άγχος η Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Επιβλήθηκε 1-0 της Μπράιτον και είχε και χαμένο πέναλτι στο 95’ - Γκέλα με Φούλαμ 1-1 για την Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Μπορεί να ήταν το αδιαμφισβήτητο φαβορί αλλά …έφτυσε αίμα η Μάντσεστερ Σίτι να υποτάξει την Μπράιτον. Τελικά έφτασε στη νίκη φυσικά, με το τέρμα του Φοντέν στο 44’, αλλά η Μπράιτον κέρδισε τις εντυπώσεις. Αναγκάζοντας μία ομάδα με πολλαπλάσιο μπάτζετ, και τα σημεία του παιχνιδιού να παίξει φουλ άμυνα για να διασφαλίσει το τρίποντο. Μάλιστα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η Μάντσεστερ Σίτι είχε την ευκαιρία να πετύχει ένα τέρμα ακόμη, αλλά ο Στέρλινγκ απώλεσε το πέναλτι και το παιχνίδι έληξε 1-0.

Με τη νίκη αυτή, την τέταρτη σερί, η Μάντσεστερ Σίτι έπιασε τους 32 βαθμούς και την τρίτη θέση. Απέχει έτσι μόλις έναν από την δεύτερη Λίβερπουλ, αλλά και τέσσερις από την κορυφή και την συμπολίτισσα της Γιουνάιτεντ.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Γκέλα η Τότεναμ

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Τότεναμ υποδέχτηκε την Φούλα στο λονδρέζικο ντέρμπι, αλλά μολονότι προηγήθηκε σχετικά νωρίς με τον Χάρι Κέιν (25’), δεν κέρδισε. Εχασε αρκετές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματα της και να καθαρίσει το παιχνίδι. Έτσι η Φούλαμ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Καβαλέιρο στο 74’ και…τσίμπησε τον πόντο από την ομάδα του Μουρίνιο.

stirling lost a penalty for man city

Δείτε ακόμη: 

Σκέψεις για πώληση Τσόλακ στον ΠΑΟΚ
Ξεκίνησε η μάχη χαρακωμάτων στο μπάσκετ, με αφορμή το κύπελλο
Πάνε για μετάθεση στα μέσα Φεβρουαρίου οι εκλογές της ΕΠΟ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις