Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά: Η ανακοίνωση που προκάλεσε «σεισμό»
LIFESTYLE

Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά: Η ανακοίνωση που προκάλεσε «σεισμό»

Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Ο χωρισμός του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά είχε ταράξει τα νερά της ελληνικής showbiz.

Ο χωρισμός του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά είχε ταράξει τα νερά της ελληνικής showbiz. Το ζευγάρι το είχαμε συνηθίσει να το βλέπουμε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ”Πρωινό μου” ωστόσο μετά το χωρισμό η συνεργασία τους έπαψε να υφίσταται. Οι δυο τους πάντως χώρισαν ήρεμα χωρίς εντάσεις. Τώρα μετά από πολύ καιρό, θα λένε “καλημέρα” μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Σαν βόμβα έπεσε το βράδυ της Δευτέρας η ανακοίνωση του σταθμού που ανακοίνωσε την επιστροφή του παρουσιαστή και τη νέα συνεργασία του με την πρώην σύζυγό του. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΝΤ1, το πρώην αντρόγυνο θα συνυπάρξει στον αέρα του “Πρωινού”, όπου “αναδείχθηκε ως το πιο δημοφιλές δίδυμο της πρωινής ζώνης”.

Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά: Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Με μεγάλη χαρά, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο δυναμικό του. Το κανάλι και ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής έχουν γράψει μαζί πολλά χιλιόμετρα στο παρελθόν. Συναντιούνται και πάλι, σε μια διευρυμένη συνεργασία που θα περιλαμβάνει project του σταθμού. Ο Γιώργος Λιάγκας, σύντομα, θα λέει “καλημέρα” μαζί με τη Φαίη Σκορδά, στο “Πρωινό”. Μια επαγγελματική επανασύνδεση δύο τηλεοπτικών προσώπων πρώτης γραμμής, τα οποία αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό που τους ανέδειξε ως το πιο δημοφιλές δίδυμο της
πρωινής ζώνης.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν δοκιμαστεί μαζί στον τηλεοπτικό αέρα και έχουν αποδείξει, με επιτυχία, τον επαγγελματισμό και την καλή χημεία τους. Η νέα τους συνάντηση αποδεικνύει ότι το “μαζί” και για τους δύο έχει, ακόμα, πολύ δρόμο μπροστά και ότι οι αληθινοί δεσμοί των ανθρώπων δεν διαλύονται, αλλά εξελίσσονται.

Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά: Δεν ήθελα να χωρίσω από τον Γιώργο

Στις 28 Σεπτεμβρίου 2020 η Φαίη Σκορδά είχε βρεθεί καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” και είχε μιλήσει για το τι οδήγησε το ζευγάρι στον χωρισμό. “Σίγουρα δεν ήθελα να χωρίσω. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα είναι να είχα χωρίσει. Δε το θεώρησα ποτέ απλό… Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Δεν το ήθελα και δεν το θεώρησα ποτέ απλό. Δεν το ήθελα καθόλου. Για να το πάρουμε απόφαση σημαίνει ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Μπορεί να περάσαμε δύσκολα. Μπορεί στις αρχές να ήταν τα πράγματα κάπως. Είμαστε διαφορετικοί, είμαστε διαφορετικοί σε κάποια σημεία. Ότι και να είναι όμως είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου, είναι οικογένεια” είχε πει η Φαίη Σκορδά.

Στη συνέχεια ο Νίκος Χατζηνικολάου τη ρώτησε αν πιστεύει ότι η τηλεοπτική τους συνύπαρξη έπαιξε ρόλο στην απόφασή τους να χωρίσουν και εκείνη απάντησε: “Δεν πιστεύω ότι η συνεργασία μας έπαιξε ρόλο στον χωρισμό. Είχαμε έναν κοινό στόχο, δεν μας απομάκρυνε, μας έδενε. Με τον Γιώργο γελούσα, περνούσα καλά. Και στις εκπομπές που κάναμε περνούσα καλά. Είναι όμως τελείως διαφορετικός ο τρόπος που βλέπουμε κάποια πράγματα. Εγώ έβλεπα το άσπρο, εκείνος έβλεπε το μαύρο.

Αυτά δεν μπορείς να τα συμβιβάσεις, αν υπήρχε θα το κάναμε… Στην αρχή υπήρχε έντονος ηλεκτρισμός, στην πορεία αυτό φεύγει και το προσπαθήσαμε για τα παιδιά. Μιλάμε πάντα για τα παιδιά. Θα τον ενημερώσω για όλα, ό,τι κι αν γίνει. Κυρίως αν δε με ακούνε”.

Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά: “Ένας χωρισμός είναι μια πληγή”

Με εξομολογητική διάθεση ήταν η τελευταία εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ. Ο γνωστός παρουσιαστής με αφορμή τη συνέντευξη που έχει δώσει ο Θοδωρής Μαραντίνης στον Θέμη Γεωργαντά και στο After Dark είχε μιλήσει και για το δικό του διαζύγιο με την πρώην σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του Φαίη Σκορδά.

«Επειδή το βιώνω κι εγώ ως γονιός χωρισμένος που έχω παιδιά. Θέλω να πω ότι οι σχέσεις δυο ανθρώπων που χωρίζουν και έχουν παιδιά συνεχίζει να υφίσταται και μετά το χωρισμό. Όπως λέμε ότι χτίζεται μια σχέση που έχει και ερωτική και συναισθηματική διάθεση κατά την περίοδο του γάμου, έτσι πρέπει να χτίζεται μια σχέση –έτσι τουλάχιστον το βιώνω κι εγώ- μετά το χωρισμό», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα. Και συνέχισε: «Ένας χωρισμός είναι μια πληγή. Ακόμη κι αν περνά τραγικά άσχημα, υπάρχει ένας πόνος μετά το χωρισμό…».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις