Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τριαντάφυλλος – Βανδή: Ο καυγάς στο live του J2US
LIFESTYLE

Τριαντάφυλλος – Βανδή: Ο καυγάς στο live του J2US

Τριαντάφυλλος - Βανδή: Ο καυγάς στο live του J2US μεταξύ του Τριαντάφυλλου και της Δέσποινας Βανδής

Το Survivor επέστρεψε και έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά. Διάσημοι και Μαχητές βιώνουν τις δύσκολες συνθήκες επιβίωσης ήδη από τις πρώτες βδομάδες. Ενώ όπως ήταν αναμενόμενο και στα δύο στρατόπεδα έχουν αρχίσει να δημιουργούνται ορισμένες κλίκες παικτών. Κάτι που έχει φανεί από τα πρώτα αγωνίσματα είναι ότι η ομάδα των Διάσημων, σε σχέση με αυτή των μαχητών, με ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν έχει έναν αθλητικό κορμό. Αυτός είναι και ο λόγος που στα αγωνίσματα που απαιτούνται ταχύτητα και αντοχή οι Μαχητές έχουν το προβάδισμα.

Οι Διάσημοι παρ’ όλα αυτά προσπαθούν, παίρνουν νίκες. Κυρίως όμως καταφέρνουν να έχουν ένα πιο ήρεμο κλίμα στην παραλία τους. Από την πρώτη στιγμή ο παίκτης που ξεχώρισε, όχι τόσο για τα αθλητικά του προσόντα, αλλά κυρίως για τον χαρακτήρα του ήταν ο Τριαντάφυλλος. Ο γνωστός τραγουδιστής γνωρίζει ότι δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με κάποιους από τους Μαχητές ωστόσο προσπαθεί να συνεισφέρει με την εμπειρία του και παράλληλα με πείσμα να παίρνει και νίκες για την ομάδα του. Κάθε φορά που προβάλλεται το επεισόδιο του Survivor ο Τριαντάφυλλος καταφέρνει να στρέφει τα βλέμματα πάνω του, με το όνομά του να φιγουράρει στα πρώτα trend. Ο Τριαντάφυλλος όμως μέχρι πριν λίγο καιρό, τραγουδούσε στο J2US μαζί με την Ευριδίκη. Εκεί είχε καταφέρει να κάνει μια καλή πορεία ωστόσο στα μέσα του παιχνιδιού αποχώρησε. Ο Τριαντάφυλλος είχε τραβήξει τα βλέμματα πάνω του για την λογομαχία που είχε με την κριτή του σόου, Δέσποινα Βανδή, σε ένα από τα live του J2US.

Τριαντάφυλλος – Βανδή: Η έντονος καυγάς στο J2US

Όλα ξεκίνησαν όταν η Δέσποινα Βανδή είχε πει στον αέρα του J2US – αφού εξέφρασε τη χαρά της που το J2US έγινε η αφορμή να ξανανταμώσουν με τον Τριαντάφυλλο – «Εκεί στη Ρόδο κάθεσαι καιρό», μη γνωρίζοντας ότι ο Τριαντάφυλλος μένει στην Αθήνα. Τότε ο τραγουδιστής δεν έκρυψε την ενόχλησή του, λέγοντας της μεταξύ άλλων, πως αν τον ακολουθούσε στο Instagram, θα γνώριζε τι κάνει και πού βρίσκεται, ότι η γυναίκα του είναι γιατρός και ότι έχει ένα παιδάκι τεσσεράμισι ετών.

Μάλιστα ο Τριαντάφυλλος είχε μιλήσει στην κάμερα Happy Day και ξέσπασε εναντίον της τραγουδίστριας: «Η Δέσποινα Βανδή δεν γνωρίζει ότι είμαι από τους 5 τραγουδιστές στην Ελλάδα με τα περισσότερα live. Μου είπε στη Ρόδο πώς περνάς, ενώ είμαι στην Αθήνα από 17 χρονών και είμαι 43», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «26 χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά. Δυστυχώς Δέσποινά μου δεν είμαι στο σύστημα και γι’ αυτό και δεν ξέρεις τι κάνω. Δεν το λες αυτό σε κάποιον. Για όλους είπε τα καλύτερα και για μένα…εκεί που είσαι στη Ρόδο. Ήθελε να το πει, το είπε, με γεια της και χαρά της! Ας μας βάλει και άσους και άμα θέλει φεύγω και την άλλη βδομάδα και δεν έχω κανένα πρόβλημα», κατέληξε ο Τριαντάφυλλος.

Τριαντάφυλλος – Ευριδίκη: Το J2US, η καταγγελία για απόπειρα ξυλοδαρμού και το εξώδικο

Πολύ μεγάλες διαστάσεις είχε λάβει και η κόντρα ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η ίδια τον κατηγόρησε μάλιστα για απόπειρα ξυλοδαρμού. Η πρώην παίκτρια του “My Style Rocks” είχε προχωρήσει σε μία αιχμηρή ανάρτηση για τον παρτενέρ της, αναφέροντας πως δεν φταίει το τραγούδι για την αποχώρησή τους, αλλά το γεγονός ότι ο τραγουδιστής είναι κομπλεξικός. Από εκεί και έπειτα, η διαμάχη τους έλαβε πολύ μεγάλες διαστάσεις με εκατέρωθεν δηλώσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές και αναρτήσεις στα social media, ενώ η Ευρυδίκη ισχυρίστηκε πως δέχτηκε μπούλινγκ από τον τραγουδιστή και απόπειρα ξυλοδαρμού. Ο Τριαντάφυλλος μετά από αυτά κινήθηκε νομικά εναντίον της.

Ο Τριαντάφυλλος είχε απαντήσει στις κατηγορίες της με εξώδικο, ενώ όταν είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή “Ευτυχείτε” είπε μεταξύ άλλων: “Εγώ πήγα για να τραγουδήσω, όχι για πόλεμο. Είμαι γονιός και σύζυγος. Δεν ξέρω πώς έγινε όλο αυτό τώρα. Δεν την χτύπησα και είχαμε μάρτυρες. Αν την είχα χτυπήσει θα είχε πάει στην Αστυνομία. Τις επόμενες μέρες και ακόμη και όταν πήγαμε στη Χρηστίδου και με “άδειασε”, ήταν όλο αγκαλιές, φιλιά και χαρούλες”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις