Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μαίρη Χρονοπούλου συνέντευξη: To πρόβλημα όρασης
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαίρη Χρονοπούλου συνέντευξη: To πρόβλημα όρασης

Μαίρη Χρονοπούλου συνέντευξη: «Βλάφτηκε ανεπανόρθωτα η όρασή μου, βλέπω θολά».

Εδώ και μερικές ημέρες, υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα που θέλουν τη Μαίρη Χρονοπούλου ν’ αντιμετωπίζει προβλήματα με την όρασή της. Η αγαπημένη ελληνίδα ηθοποιός μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αναφέρθηκε στην περιπέτεια που αντιμετωπίζει με την υγεία της, εξηγώντας ότι έχει χάσει την όρασή της κατά περίπου 50%.  Όπως δήλωσε: «Δεν βλέπω καθαρά, είναι λίγο θολά. Είναι κάτι που συμβαίνει και σε κάποιους ανθρώπους. Βλάφτηκε ανεπανόρθωτα η όρασή μου. Είναι δυστυχία» δήλωσε αρχικά. «Βλέπω με γυαλιά λίγο τηλεόραση, μιλάω, συζητάω με τους φίλους μου, μια χαρά είμαι…Τις ταινίες μου, όχι. Δεν τις βλέπω. Ούτε όταν έβλεπα, δεν ήθελα» συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε για τον κορονοϊό και το εμβόλιο. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «πηγαίνουν επιλεγμένοι άνθρωποι στο σπίτι της τώρα με την πανδημία και το lockdown», ενώ συμβούλευσε τους τηλεθεατές να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. «Δε φοβάμαι… Άντε καλέ. Δεν κάνω μπότοξ εγώ» τόνισε η Μαίρη Χρονοπούλου, σχετικά με τις τυχόν παρενέργειες του εμβολίου. Η μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου, μίλησε όπως πάντα με ειλικρίνεια και χιούμορ.

μαίρη χρονοπούλου πορτρέτο

Μαίρη Χρονοπούλου: Ήταν παράλυτη και περπάτησε ως εκ θαύματος

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Κουτί της Πανδώρας, η Μαίρη Χρονοπούλου χαρακτήρισε ως θαύμα το ότι ξαναπερπάτησε μετά από 20 χρόνια. Συγκεκριμένα, η ίδια δήλωσε στην συνέντευξη που παραχώρησε: «Ήμουν τελείως παράλυτη. Έκανα τρομερές φυσικοθεραπείες ώστε σήμερα να μπορώ να σηκωθώ στα πόδια μου. Πως να μην το πεις, λοιπόν, νίκη του θανάτου από τη ζωή;». Συνεχίζοντας την εκ βαθέων εξομολόγησή της, εκθείασε τον προσωπικό της γιατρό, Κώστα Γλάρο. Συγκεκριμένα είπε: «Α, χωρίς αυτόν δεν θα έκανα τίποτα. Είχα πάει σ’ ένα σωρό γιατρούς. Δεν γινόταν τίποτα. Αυτός, στις τρεις – τέσσερις εβδομάδες, με έκανε να μπορώ να κινηθώ. Ήτανε θεός. Σωστά διέκρινες περηφάνια στο λόγο μου. Επειδή, επιδόθηκα σε πολύ οδυνηρές ασκήσεις και τα κατάφερα. Έκανα με τον Γλάρο τρεις φορές τη βδομάδα και τις υπόλοιπες μέρες μόνη μου. Δύσκολο, πολύ δύσκολο, αλλά εγώ εκεί, μες τη μοναξιά μου να το παλεύω».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις