Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 16η αγωνιστική: Πρόβα τίτλου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 16η αγωνιστική: Πρόβα τίτλου

Σούπερ Λιγκ - 16η αγωνιστική: Στο Αγρίνιο για το +9 ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναιτωλικό - Επιστροφή Χασάν που κέρδισε τον κορωναϊό

Σούπερ Λιγκ16η αγωνιστική: Με ένα παιχνίδι συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στην Σούπερ Λιγκ. Ολυμπιακός και Παναιτωλικός θα αναμετρηθούν στο Αγρίνιο σε ένα παιχνίδι εξαιρετικά ενδιαφέρον. Ο Παναιτωλικός είχε αρκετά καλή εικόνα αγωνιστικά κόντρα στην ΑΕΚ, Αλλά ηττήθηκε 1-0 και έμεινε στην 12η θέση. Απόψε επιστρέφει ο Ντίας αλλά θα λείψει λόγω τιμωρίας ο μπακ Λιάβας που ως τώρα είναι βασικός και έχει σκοράρει και μια φορά. Παραμένουν νοκάουτ ο μπακ Καρασαλίδης και οι μέσοι Μεντόσα και  Ντουάρτε.

Στο στρατόπεδο του νταμπλούχου Ελλάδας, το ευχάριστο είναι η επιστροφή του Χασάν που θα δώσει πλουραλισμό στην επίθεση. Έχει σκοράρει τέσσερα γκολ ως τώρα άλλωστε πριν απουσιάσει λόγω του κορονοϊού. Από την αποστολή ο Μάρτινς εξαίρεσε τον τερματοφύλακα Σα που δεν ήταν 100% έτοιμος. Εκτός και ο Σεμέδο λόγω τιμωρίας, o Ραφίνια, ο Μπουχαλάκης και οι μόνιμες απουσίες στον Ολυμπιακό.

Σούπερ Λιγκ – 16η αγωνιστική: Αγκαλιάζει τον τίτλο

O Ολυμπιακός θα ψάξει τη νίκη που θα του δώσει αέρα 9 βαθμών έναντι του δεύτερου Άρη. Ουσιαστικά με το διπλό οι ερυθρόλευκοι θα αποσπαστούν τόσο από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και Άρη που θα είναι μια πρόβα τίτλου. Αφού με την αποψινή αναμέτρηση φτάνουν στη συμπλήρωση των μισών αγώνων του πρωταθλήματος (15 αγώνες και χρωστάει κι ένα παιχνίδι). Ο Παναιτωλικός ήδη έχει αποσπαστεί στο + 3 από τις δύο τελευταίες θέσεις και κάθε πόντος είναι χρυσάφι από δω και στο εξής.

Δείτε ακόμη: 

Ο Κάτας έρχεται στον μπασκετικό ΠΑΟ, σαν προπονητής αυτή τη φορά!
Πέρασαν Κρύσταλ Πάλας και Λίβερπουλ στο κύπελλο
Επίδειξη δύναμης η Βιγιαρεάλ 4-0 τη Θέλτα εκτός έδρας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις