Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΝΒΑ – νέα μέτρα: Σκληραίνει το πρωτόκολλο 
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΝΒΑ – νέα μέτρα: Σκληραίνει το πρωτόκολλο 

ΝΒΑ - νέα μέτρα: Νέα πολιτική κατά της πανδημίας, οι παίκτες στα ρόστερ των ομάδων θα πρέπει να φοράνε μάσκες στους πάγκους

ΝΒΑνέα μέτρα: Σκληραίνει τα μετρά του το NBA κατά του κορωνοϊού. Πιο συγκεκριμένα, η λίγκα υιοθετεί μία πιο σκληρή πολιτική σχετικά με τις μάσκες. Και ενημέρωσε τις ομάδες πως οι παίχτες στα ρόστερ τους θα πρέπει να φοράνε μάσκες στους πάγκους, ώσπου να εισέλθουν στο παιχνίδι. Το μέμο, που δημοσιοποιήθηκε από το «Associated Press» στάλθηκε την ίδια μέρα, που οι Μπρούκλιν Νετς έθεσαν εκτός τον Κέβιν Ντουράντ κόντρα στους Γιούτα Τζαζ.  Εφεξής, λοιπόν, οι παίχτες που είναι διαθέσιμοι στον πάγκο, θα πρέπει να φοράνε μάσκα. Ακόμα και αν είναι στον πάγκο, μέχρι τουλάχιστον να μπουν στο παιχνίδι. 

Ακόμα, όλοι οι προπονητές και οι αθλητές θα πρέπει να φορούν μάσκα, όταν βρίσκονται εκτός του περιβάλλοντος της ομάδας και συναναστρέφονται με άλλους προπονητές και αθλητές. Μάλιστα, θα πρέπει να αναφέρουν τα ονόματα όλων των προσωπικών γυμναστών, θεραπευτών και άλλων ειδικών με τους οποίους συνεργάζονται εκτός των προπονητικών κέντρων. Αυτή είναι η τελευταία χρονικά ανανέωση του σχεδίου του NBA και του συνδέσμου των παιχτών του. Αφού οι άνθρωποι του “μαγικού κόσμου” συνεχίζουν να εξελίσσουν το πρωτόκολλο τους με βάση τις εξελίξεις γύρω από την πανδημία.

ΝΒΑ – νέα μέτρα: Αποστολές 46 ατόμων

Σχετικά με τους νέους κανόνες για τις μάσκες, ένας παίκτης που βγαίνει από το παιχνίδι δεν θα είναι υποχρεωμένος να φοράει μάσκα ξανά. Όμως, ο κανόνας αλλάζει εκ νέου στο ημίχρονο και όσοι παίχτες βρίσκονται στον χώρο του πάγκου στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, θα πρέπει να φορούν μάσκες, Πάλι μέχρι να μπουν στο παιχνίδι. Και όχι πάλι όταν βγουν αλλαγή. Οι κανόνες για χρήση μάσκας από τους παίχτες που δεν αγωνίζονται και για την χρήση μάσκας από τους προπονητές, δεν άλλαξαν.   

Παράλληλα, η Λίγκα ενημέρωσε τις ομάδες, πως θα μπορούν να έχουν στις αποστολές τους έως 46 ανθρώπους. Μάλιστα, η εν λόγω αλλαγή γίνεται με σκοπό οι ομάδες να μπορούν να προσθέσουν προσωπικό, το οποίο θα χειρίζεται τις επαφές των παιχτών κατά την διάρκεια των ταξιδιών τους.

Δείτε ακόμη: 

Έχασε η Λίβερπουλ 1-0 από τη Σαουθάμπτον
Ισοπαλία 1-1 για Βαλένθια και Κάντιθ
Η Λαμία 2-0 τον Άρη με γκολάρα από ψαλιδάκι Αραμπούλι!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις