Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Όλγα Φαρμάκη έγκυος: Η νέα φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα
LIFESTYLE

Όλγα Φαρμάκη έγκυος: Η νέα φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

Όλγα Φαρμάκη έγκυος: Η ίδια συνεχίζει να εργάζεται μέχρι και τώρα, ενώ αποκάλυψε και το όνομα του παιδιού.

Η Όλγα Φαρμάκη ζει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της. Και αυτό διότι η γνωστή σχεδιάστρια μόδας και πρώην μοντέλο περιμένει τον ερχομό της κόρης της, καρπό του έρωτά της, με τον Σταύρο Μαντόπουλο.

Μάλιστα, εχθές η Όλγα Φαρμάκη επέστρεψε στην δουλειά και θέλησε να το μοιραστεί με τους ακόλουθούς της στο Instagram. Η Όλγα Φαρμάκη πόζαρε στο φακό με φουσκωμένη κοιλίτσα λίγο πριν φέρει στον κόσμο την κορούλα της και έγραψε στην λεζάντα: «4/365 Δύσκολη μέρα η σημερινή αλλά ανυπομονώ για όλα αυτά που έρχονται».

Η ίδια συνεχίζει να εργάζεται μέχρι και τώρα, ενώ αποκάλυψε και το όνομα του παιδιού. Το όνομα της πεθεράς της θα έχει την τιμητική του και το παιδί θα λέγεται Μαρία-Φλωρέττα, αλλά θα την φωνάζουν Μαρέττα. Η Όλγα έδωσε μια διαδικτυακή συνέντευξη στην Δέσποινα Καμπούρη, όπου εκμυστηρεύτηκε κι ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της.

Συγκεκριμένα η Όλγα ανέφερε πως θέλησε να κάνει pilates κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά τελικά το σταμάτησε, καθώς ανέβαζε παλμούς και ο γιατρός της ,της το απαγόρευσε.

Όλγα Φαρμάκη έγκυος

Διοργάνωσε το πιο μαγικό baby shower

Πριν μερικές εβδομάδες η Όλγα Φαρμάκη λίγο πριν γίνει μαμά διοργάνωσε το πιο μαγικό baby shower. Λόγω βέβαια της κατάστασης αρκέστηκε στα πολύ κοντινά της πρόσωπα, ωστόσο οι φωτογραφίες του υπέροχου πάρτι είναι μοναδικές.

«Δεν θα γινόταν να κλείσει πιο γλυκά αυτός ο χρόνος για εμένα…20/12/20: το πρώτο μου baby shower. Η χαρά μου, η ευτυχία μου, η ευγνωμοσύνη που νιώθω για όλη αυτή την πρωτόγνωρη για εμένα εμπειρία, δεν μπορεί να αποτυπωθεί με λίγες λέξεις. Θα σας ευχηθώ να είστε πάνω απ’ όλα υγιείς και να γίνουν και τα δικά σας όνειρα πραγματικότητα! Ευχαριστώ για την σημερινή ημέρα! Θα την θυμάμαι με το πιο γλυκό χαμόγελο για πάντα! Baby M ανυπομονούμε να σε συναντήσουμε!», έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram ποζάροντας χαμογελαστή με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Όλγα Φαρμάκη έγκυος instagram
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις