Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 24χρονος Εύβοια – Θεοφάνεια: Εσπευσμένα στο ΚΑΤ ο νεαρός
ΕΛΛΑΔΑ

24χρονος Εύβοια – Θεοφάνεια: Εσπευσμένα στο ΚΑΤ ο νεαρός

24χρονος Εύβοια - Θεοφάνεια: Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ καθώς η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή - Χτύπησε στον αυχένα - Αμέσως έπεσαν στην θάλασσα να τον τραβήξουν, γιατί δεν μπορούσε να κολυμπήσει

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας 24χρονος από τη Χαλκίδα, που σήμερα το πρωί μαζί με ομάδα ατόμων βούτηξαν για να πιάσουν τον σταυρό στην Αμάρυνθο Εύβοιας, όπως ορίζει το έθιμο των Θεοφανείων. Ωστόσο, ο νεαρός κατά την πτώση του στο νερό τραυματίστηκε άσχημα στον αυχένα με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου υποβλήθηκε σε αξονική. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του eviathema.gr, έχει χάσει μέχρι στιγμής τη λειτουργία στα χέρια και τα πόδια, ενώ πρόκειται να διακομισθεί στο Νοσοκομείο ΚΑΤ των Αθηνών.

Όπως δείχνει το βίντεο του evima.gr με το κόκκινο μαγιό που πηδάει στο νερό αμέσως μετά ακινητοποιείται καθώς χτύπησε σε βράχο  με αποτέλεσμα όλοι όσοι βούτηξαν στα παγωμένα νερά να προστρέξουν σε βοήθεια αφού δεν μπορούσε να κολυμπήσει. Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά οι διασώστες δεν κατάφεραν να μετακινήσουν τον νεαρό μέσα από το νερό, ενώ έπειτα μετέβη καΐκι στο σημείο, ώστε να μεταφέρει τον νεαρό στο λιμάνι. Σημειώνεται ότι φέτος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού δεν επιτρεπόταν η τελετή του αγιασμού των υδάτων, ωστόσο σε αρκετές περιοχές της Ελλάδος πολίτες επέλεξαν μόνοι τους να τιμήσουν τα Θεοφάνια.

Δείτε εικόνες και βίντεο

Δείτε βίντεο από τη στιγμή της πτώσης του 24χρονου:

Δείτε ακόμη
Θεοφάνεια: Ένταση στη Θεσσαλονίκη, ασύλληπτες εικόνες στο Μπαχράμι
Στοιχεία σοκ για την 19χρονη από το Κορωπί – “Την κρατούν δυο αλλοδαποί στο κέντρο”
Αιχμηρός Δερμιτζάκης: Μην απορεί κανείς γιατί η Ελλάδα θα είναι σε lockdown για πολύ καιρό
Βίντεο: Ο Αμβρόσιος με τον μητροπολίτη έριξαν τον σταυρό στο θάλασσα, βούτηξαν και πιστοί
Επεισοδιακά Θεοφάνεια – Προσαγωγές στον Λευκό Πύργο, έριξαν σταυρό (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις